上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.3k

引用:
原帖由 老虎。 於 2013-7-30 04:45 PM 發表 查看引用來源

男大過女,真係好多
女比男大,真係較小

我自己接受到女仕比自己大5-7年,最緊要溝通到。
至於呃住,梗係唔好啦,要垣白。

題外話,
係a小姐從無提及自己年齡呀?定講過大話呢?

http://i1.hk/d ...
A小姐係從楚無提過自己年齡
以B先生又睇唔出
A小姐個樣其實都幾細過,同埋矮我半個頭
夜晚去玩,D人有時以為我大過佢:smile_13:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-30 04:45 PM 發表 查看引用來源

7年算多,講緊係女大過男,
男人就算大女人超過十年都問題唔大
咪就係呢一點,女人通常早熟過男人,仲有最重要又最現實問題係女人始終唔襟老,我身邊都識有女人大過老公,但都係兩年
但係到你遇著好似我家男人果種食左防腐劑既男人
咪又係賴晒野:smile_30:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 04:50 PM 發表 查看引用來源

A小姐係從楚無提過自己年齡
以B先生又睇唔出
A小姐個樣其實都幾細過,同埋矮我半個頭
夜晚去玩,D人有時以為我大過佢:smile_13:
咁就好啲,希望b先生會接受呢個現實啦

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 04:13 PM 發表 查看引用來源

由我識佢開始佢就已經係唔多打扮既女人
T SHIRT 牛仔褲,眼線都唔畫一條
佢成日同我講,佢命格好少桃花:smile_45:
我同佢講,我唔係唔信命,但係我更加相信既係我自己
我話:你又唔打扮你自己,唔執執自己
邊有男人 ...
好認同,無唔靚既女人,只有懶既女人
每個人都有吸引人既地方,只係未相遇到對的人。
先裝備好自己,當時機一到,才會水到渠成

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 04:51 PM 發表 查看引用來源

男人真係表面睇唔出架

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 04:51 PM 發表 查看引用來源

咪就係仲大鑊,男人越老可以越有型,但女人就相反,若再加上年齡差距太大,就可想以知幾恐怖,當然若果真係相愛就唔會理

引用:
原帖由 老虎。 於 2013-7-30 04:57 PM 發表 查看引用來源

好認同,無唔靚既女人,只有懶既女人
每個人都有吸引人既地方,只係未相遇到對的人。
先裝備好自己,當時機一到,才會水到渠成

佢話或者有人鐘意佢果種類型喎:smile_45:
我真係R晒頭,鐘意純情洗鬼簡你依個中女咩:smile_39:
同埋,當你想人地愛你之前,你應該好好愛自己囉:smile_13:
佢直認無我咁勤力,實際上佢係懶:smile_45:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-30 05:05 PM 發表 查看引用來源

咪就係仲大鑊,男人越老可以越有型,但女人就相反,若再加上年齡差距太大,就可想以知幾恐怖,當然若果真係相愛就唔會理
好在我好勤力護膚者:smile_13:
一沖完涼就即刻去簡MASK FULL
一個月做2次FACIAL:smile_13:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 05:05 PM 發表 查看引用來源

佢話或者有人鐘意佢果種類型喎:smile_45:
我真係R晒頭,鐘意純情洗鬼簡你依個中女咩:smile_39:
同埋,當你想人地愛你之前,你應該好好愛自己囉:smile_13:
佢直認無我咁勤力,實際上佢係懶:smile_45:
佢呢種似願者上釣的心態,無限期等待只會令自己年齡問題更嚴重化

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-30 05:09 PM 發表 查看引用來源

佢呢種似願者上釣的心態,無限期等待只會令自己年齡問題更嚴重化
其實點解我會同大家分享依個身邊人既小故事呢?
係因為佢去算過命,亦睇過紫微斗數
都話佢既桃花好少:smile_39:
但係我從佢既言詞,同事件入面睇到
桃花有時未必只係因為命運
人既心態同處事,重有性格會決定左你既桃花
:smile_39:
今日講既都只係開始,之後既先係重點:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆