上一頁下一頁
發新話題

遲來的淫亂性生活

收藏  |  訂閱
394  205.3k

邊一徊 apps 最多消防員??

引用:
原帖由 cindybebe 於 2013-5-30 03:31 PM 發表 查看引用來源邊一徊 apps 最多消防員??
師姐又有興趣:smile_40::smile_40:

我介紹你識我d同事啦:smile_34:

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-30 11:17 AM 發表 查看引用來源
玩時玩,互相尊重。我從來唔會比跟我有關係男人嘅相詳細資料比其他人知。

我講都係交往趣事,但其他人一定唔會知主角係邊個。

我都係咁話!!一定要保護自己人,唔會做啲傷害對手的事!!

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-30 11:17 AM 發表 查看引用來源玩時玩,互相尊重。我從來唔會比跟我有關係男人嘅相詳細資料比其他人知。我講都係交往趣事,但其他人一定唔會知主角係邊個。
agree:smile_o12:

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-30 09:03 AM 發表 查看引用來源
我已經無同消防員H先生來往喇!我唔多接受到佢嘅喜好,佢成日話好鍾意睇我被其他男人插,又成日問仲有冇興趣玩3p,佢可以介紹其他兄弟比我。頂!當我係咩!

3p偶爾玩下就夠,我唔會玩上癮。

而另一個K先 ...
出來玩都要互相尊重。
我冇5尺9,都係支持c姐出post同吹水算了︿︿

引用:
原帖由 amyamya 於 2013-5-30 09:03 AM 發表 查看引用來源
我已經無同消防員H先生來往喇!我唔多接受到佢嘅喜好,佢成日話好鍾意睇我被其他男人插,又成日問仲有冇興趣玩3p,佢可以介紹其他兄弟比我。頂!當我係咩!

3p偶爾玩下就夠,我唔會玩上癮。

而另一個K先 ...
出來玩都要互相尊重。我冇5尺9,都係支持c姐出post同吹水算了︿︿

今日放左工後才E院探Y先生。琴晚我地兩個互傳自攪片,佢話攪到佢一個人係E院好硬曬好鬼可憐。
佢住C加E院,我到左佢住果層,間間房度門都又高又大完全睇唔到裡面。我推開門,好似見到四個雀籠咁圍住布簾。入到去我到唔知點,好驚拉錯簾,於是打比Y先生,佢先拉開佢塊簾叫我入去。

我跟住同佢講,原來私隱度幾高唔怪得你可以拍打飛機片。
講左陣,Y先生話想現場睇我自己攪,我同佢講等佢好番先,怕佢有得睇,無得攪。佢不斷話想睇就申手去我裙底除左我條底褲,用手攪我。跟住我係佢床尾擺出狗仔姿勢,用手摸下面,佢睇左陣就用手指插我同舔我,好難忍,忍住唔出聲,好怕房裡其他人聽到。
之後就到我用口服侍佢,吹到硬時,佢話忍唔住想插我,佢插左幾下,我feel到佢好就住,我就叫佢乖等好番先。

係期間都有護士出入,不過係搵另外嘅病人,但每次知有人入房就怏快趣整番好d衫。

哈哈插左幾下都算係E院曳do 過!

師姐妳地都玩得好激噃:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
係醫院都唔放過玩嘅機會:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

我都好想試下係醫院玩^_^

sex in hospital ^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆