上一頁下一頁
發新話題

45分鐘不停地高潮及潮吹

收藏  |  訂閱
650  81.2k

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-5-15 19:29 發表 查看引用來源

唉,佢屋企有件大婆,出面仲有個女友,我要等頭圍同二圍用膳完畢,我先有得食,隨時我都無得食呀,仲邊有得包丫:smile_o03: :smile_o03:
尾圍~~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-5-15 19:29 發表 查看引用來源

唉,佢屋企有件大婆,出面仲有個女友,我要等頭圍同二圍用膳完畢,我先有得食,隨時我都無得食呀,仲邊有得包丫:smile_o03: :smile_o03:
偷食囉, 偷食個果先係食頭圍個果呀  :smile_44:, 唔好比人知呢個秘密呀 :smile_44:

引用:
原帖由 三先生 於 2013-5-15 10:08 PM 發表 查看引用來源

尾圍~~~:smile_30::smile_30:
完全係職工尾圍用膳啦、陰功:smile_o03:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-5-15 22:16 發表 查看引用來源
有得用膳, 都好過我得飲食節目睇ar~~~~:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 三先生 於 2013-5-15 22:18 發表 查看引用來源

有得用膳, 都好過我得飲食節目睇ar~~~~:smile_13::smile_13:
師兄, 您點似無得用膳既人呀。

都有飽飯食吖
引用:
原帖由 Seductive 於 2013-5-15 10:16 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-5-15 22:31 發表 查看引用來源

我........好耐無食過野La~~~~:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-5-15 10:15 PM 發表 查看引用來源

偷食囉, 偷食個果先係食頭圍個果呀  :smile_44:, 唔好比人知呢個秘密呀 :smile_44:
聽落又好似係woo

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-5-15 10:31 PM 發表 查看引用來源

我都唔多信:smile_o10:

引用:
原帖由 愛薯 於 2013-5-15 10:31 PM 發表 查看引用來源
都有飽飯食吖

甘餸頭餸尾撈D汁都夠飽既:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆