上一頁下一頁
發新話題

巨乳難求. 可以搵到自己杯茶既有幾多個? ( P1, P18 , P29 ,P33, P47)更新

收藏  |  訂閱
2.1k  112.2k

引用:
原帖由 kinki_84 於 2012-10-16 08:07 PM 發表 查看引用來源

我利用左隻手做出push up既效果:smile_44:
同我一樣,但你勁好多呀,真係堅大:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2012-10-16 08:08 PM 發表 查看引用來源其實你對波波都唔細啦有無36c呀衰鬼 :smile_47:可能會專登整低少少俾佢望下Bra邊:smile_o05:佢仲要係明望個隻好似老奉俾佢望咁:smile_o02:日日換畫咁花心:smile_o02:
咁淨J你一個驚你唔好意思嘛:smile_o05:

引用:
原帖由 bcm 於 2012-10-16 08:10 PM 發表 查看引用來源

牛歡喜
:smile_30:     屌騾仔唔帶袋 果度勁好笑:smile_30:

引用:
原帖由 kinki_84 於 2012-10-16 08:10 PM 發表 查看引用來源

我有一隻充滿肌肉既肥腿:smile_40:
:smile_38::smile_38::smile_38:   係咪真架, 咁好吸引我架:smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2012-10-16 08:12 PM 發表 查看引用來源同我一樣,但你勁好多呀,真係堅大:smile_47: :smile_47:
愛鬥大

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2012-10-16 08:07 PM 發表 查看引用來源

SHIT...我勁like 望人對腳
老實講,條友有你一半靚仔,可能我條氣順d...
但佢係好撚樣衰+"會所"ga pk on仔

引用:
原帖由 疲休 於 2012-10-16 08:10 PM 發表 查看引用來源
所以我敢坐性感靚女隔離,因為實忍唔住望:smile_30:

哈哈~ 我出街好少望, 因為我杯茶真係少之又少:smile_43:

引用:
原帖由 bcm 於 2012-10-16 08:02 PM 發表 查看引用來源

我都試過,有條友坐我旁,係咁望我波同腳,
後來我勁啤佢.又打比朋友,勁講佢識d咩法律(我朋友係律師樓d文員),
條友至唔敢明目張膽及但仲係咁望我對腳,
我真係想眼都挖撚左佢出黎:smile_19: 我又唔係好似你咁sexy ...
陰公....同d男仔朋友講,佢地只會覺得係抵死
你著咁sexy出黎,就算俾人望都係應該:smile_o03:

我個次都有啤佢,佢知架,但都照望
之後過左十分鐘左右,我真係頂唔順!!!
企左起身同前排個大隻哥哥講:「唔好意思呀,你介唔介意同我換一換位?隔離位個先生唔知點解係咁望住我」
開頭阿大隻哥哥好錯愕,後尾佢都話ok無問題
d人咪擰過黎囉~條麻甩佬個樣勁尷尬:smile_o10:

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-16 08:02 PM 發表 查看引用來源

我全家去@@

黎緊11月同個FD去
去HEA下~

大把地方去啦, 去D未去過囉:smile_38:
所以我plan緊可能去大坂:smile_o06:
不過我怕朋友去唔到,咁到時要一個人去:smile_o03:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2012-10-16 08:08 PM 發表 查看引用來源

其實你對波波都唔細啦
有無36c呀衰鬼 :smile_47:

可能會專登整低少少俾佢望下Bra邊:smile_o05:

佢仲要係明望個隻
好似老奉俾佢望咁:smile_o02:

日日換畫咁花心:smile_o02:
cup...保持神秘啦,約莫啦,大慨啦....
不過....圍就得33度咋:smile_24: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆