上一頁下一頁
發新話題

好想好想...

收藏  |  訂閱
218  8.9k

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2011-12-4 14:48 發表 查看引用來源
對手質素固然係好緊要,對我黎講都要妹妹好餓,被挑逗到濕晒又熱時,再潮吹就可以噴水。感覺都係好鬼正:smile_o09:
甘要餓妳妹妹1排先:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 ball_fatchu 於 2011-12-3 07:51 PM 發表 查看引用來源
或者我果時有男朋友 哈哈

咁你識食辣, 唔代表你一定要食家麻
你唔識食辣, 就一定無得食..:smile_o13:

引用:
原帖由 ball_fatchu 於 2011-12-3 12:27 PM 發表 查看引用來源
拍過幾次拖..
俾個幾個人搞過...

都係上一個男朋友最得:smile_34:
即使佢小弟弟唔得都好... 但佢好識用手指滿足我:smile_40:
但我真係好想試下潮吹啊@@"
見到大家d文.. 潮吹噴水....好似好易咁:')
有d仲 ...
net上找到一套教點刺激G點,好正
攪到條女餘振多次(好真實)

又之前D大姐姐教我一指神功,受用無窮
姐姐教(乾La,入去舔D汁再磨La):smile_o12:

引用:
原帖由 ball_fatchu 於 2011-12-3 12:27 PM 發表 查看引用來源
拍過幾次拖..
俾個幾個人搞過...

即使佢小弟弟唔得都好... 但佢好識用手指滿足我:smile_40:
有d仲 ...
揾我包oK!

引用:
拍過幾次拖..
俾個幾個人搞過...

有d仲 ...
唔一定要用J插呀 用手指都可以既搵到G點既
不過冇潮吹但係佢滿足到你都OK架喇 小小美中不足啫
都唔係個個一定潮吹到

Quote由於平時我係佢屋企搞野果時.. 都係習慣左有人... 所以都唔係叫咁大聲...真係好慘架 所以好似慢慢咁變到唔識叫同唔敢叫
但佢聽到我叫果時又好HIGH...起勢咁大力插...

好心搵個叻啲嘅男人啦,連好啲嘅做愛地方都冇......

引用:
拍過幾次拖..
俾個幾個人搞過...

有d仲 ...
噴乜嘢水,我話射尿就真

引用:
原帖由 ball_fatchu 於 2011-12-3 12:45 PM 發表 查看引用來源

佢既口技無俾我訓練出黎
我係佢第二個被搞既人...但唔知佢係咪睇得4仔多... 佢好識用手指玩我妹妹..真係好爽嫁
手指玩妹妹,玩得爽,係一種天生技能.

妳講潮吹,我諗係極少數的人會有潮吹;我見過的女人唔少,閒閒地有5,6次高潮的女人很多,10次以上亦都有;但就未遇上有潮吹的女人.

係webcam度,見過一南美黑妹,高潮時,d淫水(粥水色)係咁湧出來,可能係係1個鐘左右,湧左3,4次.

:smile_30:

我都想試下:smile_o05:
但好似話呢d係天生

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆