上一頁下一頁
發新話題

即使他能給予我肉體高潮,但沒法嬴得我的心.

收藏  |  訂閱
3.0k  113.9k

食緊媽咪親手整的煎蠔餅

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-7 11:34 PM 發表 查看引用來源

真係不得不服... 你唔會將佢私有化左.. 最抵錫係你 :smile_o09:
咁搵邊個膊頭~~
係女方自己揀嘛~~
唔會私有~~人地唔開心~~
點可以仲懷有私心呢~~
而且~~我膊頭唔好呢...嘻嘻~~

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-7 01:40 PM 發表 查看引用來源
外國男人總是覺得中國女人是很容易到手的

半年前某個星期五晚上約了姊妹gladis到蘭桂坊club97,先補送生日禮物給她後,便介紹一名同事兼男友charles外,還有一位叫英國籍的朋友mark.
先親熱擁抱便坐下,我明白這是西 ...
支持左先睇:smile_43:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-7 11:36 PM 發表 查看引用來源

有刺身.. 壽司, 軍艦, 燒物等等.. 唔知應該由邊度估起呢
sushi..最喜歡是海膽....我最勁試過係竹地壽司清"獨"食左8碟uni sushi.......

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-7 11:36 PM 發表 查看引用來源
係呀..當然,鞋我唔會係度買啦..珍的太"娘"了...我最常穿的scarf也是瑪莎買的,還有連身dress...
老婆大人:smile_o05:

引用:
原帖由 rex1120 於 2011-10-7 11:37 PM 發表 查看引用來源
食緊媽咪親手整的煎蠔餅

:smile_o06:超溫馨...

各位晚安
EE.... P姐妳都係住港島? 我也是
我有啲頭緒妳既住在哪

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-7 11:40 PM 發表 查看引用來源
sushi..最喜歡是海膽....我最勁試過係竹地壽司清"獨"食左8碟uni sushi.......
海膽好好味呀~
不過最怕係佢唔新鮮~~
如果唔新鮮~~
食落口成陣...屎味咁:smile_27:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-7 11:32 PM 發表 查看引用來源
每個人都有一個故事,唉!
今朝有酒今朝醉!
其實扮作外面堅強的人,內心最空虛!
最需要依賴!
說完!
師兄晚安......肥波晚安.....各位晚安:smile_38::smile_38:

回覆 205# 的帖子

居士兄。你好!

哈哈!佢未有什麼反應,有我會即刻通知你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆