上一頁下一頁
發新話題

遇上了高手﹐天下間竟認有不吃魚的貓﹖﹖﹖

收藏  |  訂閱
250  35.3k

你遇著高手了@@
小心行事:smile_34:

講真我有小路既msn同fb~
只係fb已經add咗佢...但佢未有時間confirm add我既~
但睇過佢fb d相真係有此人,身材同樣貌同佢post d相好似係同一個人嚟呀!

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-7 10:31 PM 發表 查看引用來源

自編自導自演....你唔去做編劇晒左喇.....南聖手師兄.....唔係..應該係韓小路師兄先岩
:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 Gab15 於 2011-10-8 11:34 發表 查看引用來源
只係fb已經add咗佢...但佢未有時間confirm add我既~
但睇過佢fb d相真係有此人,身材同樣貌同佢post d相好似係同一個人嚟呀!
算啦~ 世上咩人都有﹐9成9 D人追唔到人﹐又唔底得~

係woo ~我仲咩自己話自己﹖﹖﹖﹖﹖﹖﹖:smile_o04:

回覆204 #的帖子

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 11:56 AM 發表 查看引用來源算啦~ 世上咩人都有﹐9成9 D人追唔到人﹐又唔底得~係woo ~我仲咩自己話自己﹖﹖﹖﹖﹖﹖﹖:smile_o04:
點解咁鐘意話人地食唔到就唔抵得呢?
真真假假咪等真相出黎囉,
使唔使係度撩是鬥非?

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-10-8 12:00 PM 發表 查看引用來源
使唔使係度撩是鬥非?

我都等緊真相...:smile_13:

講真,無見過真人,如何能夠肯定?

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-10-8 12:00 發表 查看引用來源
使唔使係度撩是鬥非?

係的﹑係的~
的確係我的不是~
對唔住~﹗係我抵毀咗DC5的高尚的人格﹐只有他才能看穿﹐只有他才那麼有正義感﹔係我E D小人對你唔住﹐係我在吹風弄雨撩是鬥非﹐真係對唔住~

但我想問是誰人撩是鬥非在先﹖﹖﹖﹖
DC5 是我﹐我是DC5.............

引用:
原帖由 Gab15 於 2011-10-8 11:34 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: 係真唔係呀...有佢fb :smile_13:

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-8 12:10 發表 查看引用來源

我都等緊真相...:smile_13:

講真,無見過真人,如何能夠肯定?
講真~他一定有他的理據的﹐一定會有人信有人唔信架﹐但我個人覺得唔一定是事實的全部囉﹐如果唔肯定就咁蝦一個女仔﹐我覺得好看不過眼~~

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 12:30 發表 查看引用來源

講真~他一定有他的理據的﹐一定會有人信有人唔信架﹐但我個人覺得唔一定是事實的全部囉﹐如果唔肯定就咁蝦一個女仔﹐我覺得好看不過眼~~
就算係DC5真係全對﹐都唔應該咁蝦一個女仔。(係我覺得小路係女仔來的)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆