上一頁下一頁
發新話題

為了幹我,他連生命也豁出去,事後房間盡是縱慾過度的性愛痕跡

收藏  |  訂閱
2.8k  67.2k

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-10-2 11:38 PM 發表 查看引用來源
OK鎖住妳雙腳係床的兩邊,隻腳比我分得好開
呀.........妳想點呵jenny..快d放開我...做咩鎖住我.....甩唔到..好緊張.....救命呀...help....
點解冇人應我既???:')

引用:
原帖由 skyeyou 於 2011-10-2 11:40 PM 發表 查看引用來源
Nice story, help up it.
thx dude...

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-2 11:40 PM 發表 查看引用來源
呀.........妳想點呵jenny..快d放開我...做咩鎖住我.....甩唔到..好緊張.....救命呀...help....
我頭先講左想加入..但你都無視了我:') :')

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-2 11:38 PM 發表 查看引用來源
肥波話唔襯我..都係既..不過掃把好似好鈍咁...je
一係mini copper S 囉.....女仔揸都幾好睇

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-2 11:38 PM 發表 查看引用來源
肥波話唔襯我..都係既..不過掃把好似好鈍咁...je
咁又唔係鈍~~
只係比人一種好硬淨既感覺~~
而且聽你平時D衣著~~
真係唔襯...

我…擦去魚膏中

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-2 11:40 PM 發表 查看引用來源
用條雙頭龍去磨妳妹妹

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-2 11:41 PM 發表 查看引用來源

一係mini copper S 囉.....女仔揸都幾好睇
居士~~家姐話唔要細車呀~~:smile_38:

引用:
原帖由 phowong 於 2011-10-2 11:41 PM 發表 查看引用來源

我頭先講左想加入..但你都無視了我:') :')
但jenny把我困在重門深鎖的密室內.....

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-2 11:43 PM 發表 查看引用來源
但jenny把我困在重門深鎖的密室內.....
我已經解鎖成功..見到你了...我見到你不偷比JENNY鞭打..手腳也比扣上了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆