上一頁下一頁
發新話題

喜愛夜蒲 (新故仔 #5) + 惹笑舊文

收藏  |  訂閱
3.0k  97.0k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-9-26 12:51 PM 發表 查看引用來源

唔打人.. 係咪 shopping 或者出去飲杯野減壓呀..一陣食飯咪出去行下咯.. 唔駛對住 d 冤鬼嘛
好在我趕得切睇埋呢個 reply.. 我就整備好出發食飯.. 最多開住手機同你地傾
我無對住冤鬼呀...我一個人做嘢嘛...:smile_35:
一路傾一路食飯...小心啃親喎...

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-9-26 12:54 PM 發表 查看引用來源
有人激親妳?佢好唔知訂wor

又唔好咁講...人與人之間嘅合作總會有磨擦嘅...
我講完就當發洩咗㗎啦...無事...

無事就好la, 記得多只會令自己唔開心,所以我成日失憶...

我今朝同妳早晨咗未呀?

又失憶la, 死未...
引用:
原帖由 nobrala 於 2011-9-26 12:58 PM 發表 查看引用來源

又唔好咁講...人與人之間嘅合作總會有磨擦嘅...
我講完就當發洩咗㗎啦...無事...

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-9-26 12:56 PM 發表 查看引用來源

我無對住冤鬼呀...我一個人做嘢嘛...:smile_35:
一路傾一路食飯...小心啃親喎...
對住你哽親:smile_o10:

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-9-26 01:03 PM 發表 查看引用來源
無事就好la, 記得多只會令自己唔開心,所以我成日失憶...

我今朝同妳早晨咗未呀?

又失憶la, 死未...

我都成日話自己失憶㗎...但其實記得好清楚...
仲早晨...午安啦...

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-9-26 01:04 PM 發表 查看引用來源

對住你哽親:smile_o10:
我知...我好難啃吖嘛...我知㗎...

我全日都瞓唔醒,見人第一句就早晨,好在依家唔係夜晚啫
引用:
原帖由 nobrala 於 2011-9-26 01:11 PM 發表 查看引用來源

我都成日話自己失憶㗎...但其實記得好清楚...
仲早晨...午安啦...

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-9-26 01:18 PM 發表 查看引用來源
我全日都瞓唔醒,見人第一句就早晨,好在依家唔係夜晚啫

食晏未呀...飲杯咖啡或者奶茶醒吓啦...
夜晚講早晨...好特別呀...

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-9-26 01:12 PM 發表 查看引用來源

我知...我好難啃吖嘛...我知㗎...
:smile_o03:
我邊有咁話你呀, 我剛食飯, 去五十蚊店剪髮啦

係比人笑呀!! 係人都知全日我釣魚la咁樣
引用:
原帖由 nobrala 於 2011-9-26 01:25 PM 發表 查看引用來源

食晏未呀...飲杯咖啡或者奶茶醒吓啦...
夜晚講早晨...好特別呀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆