上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  55.5k

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-18 05:30 PM 發表

版主:') :') :')

挑釁性言論

所有具有挑釁性言論的留言/帖子, 均會被判斷為違規 , 多次發出挑釁性言論者 , 即時禁言處理. 此等言論包括 :

1b. 挑釁性 / 針對性 / 攻擊性 , 使會員感覺被貶低, 縱 ...
大家都知我無能 .............. 力置頂!

這個嘛,我也無能 為力, 因為好像這個是私人恩怨!

引用:
原帖由 中女社社長 於 2011-8-18 05:31 PM 發表 查看引用來源

當年1X歲, 重慶囡囡質素有保証 :smile_46:
有冇魷魚味架? 四川+ 重慶一般都好重口喎!:smile_13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-8-18 05:33 PM 發表 查看引用來源
你越泥越壞.....
我本善良

引用:
原帖由 中女社社長 於 2011-8-18 05:30 PM 發表 查看引用來源

2007年既事啦 :smile_04:
現在當然仲有好多故事, 包括有一個寫緊既 :smile_04:
你有邊次唔可歌可泣架

人地就沉船,你就潛水艇:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-18 05:34 PM 發表 查看引用來源

5E好正架:smile_47:
EE重正:smile_13: :smile_43:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-18 05:37 PM 發表 查看引用來源

我本善良
但細佬戰勝大腦果種:smile_o08:

引用:
原帖由 中小企 於 2011-8-18 05:39 PM 發表 查看引用來源

你有邊次唔可歌可泣架

人地就沉船,你就潛水艇:smile_45: :smile_45:
沉船要打撈先可以上岸, 潛水艇可以架駛番上水面麻 :smile_03:

原來社長係度:smile_40:

引用:
原帖由 ufheaddown 於 2011-8-18 05:57 PM 發表 查看引用來源
原來社長係度:smile_40:
今日老帥冇出黎悶死了 :')

引用:
原帖由 中女社社長 於 2011-8-18 05:49 PM 發表 查看引用來源

沉船要打撈先可以上岸, 潛水艇可以架駛番上水面麻 :smile_03:
有上過水面...................................沒有:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆