上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  480.9k

妳可以試下係度post 相
http://photobucket.com/
注冊同up 相都好簡單

妳下次出動係幾時?

引用:
原帖由 了解妳秘密 於 2011-6-4 03:13 AM 發表 查看引用來源
好正好淫呀,如果妳係我性奴就好囉,我以前都有過性奴
淫呀?都算既,咁耐以來我一共有5個主人,3男2女
不過我又吾係隨便同人做架,好多時避吾到既咪用口同手幫佢地囉,我啲主人都好鍚住我架,吾
會要我俾人真係插入去既!

點先可以做你主人??

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-4 04:53 AM 發表 查看引用來源

不過我又吾係隨便同人做架,好多時避吾到既咪用口同手幫佢地囉,我啲主人都好鍚住我架,吾
你而家有男朋友仲需要野外露出?

我都係住TUEN MUN唔知有冇機會睇到你玩露出:smile_47: :smile_47: :smile_47:

anyway喇..我硬咗...好正.哈哈,~~~

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-4 04:53 AM 發表 查看引用來源

good afternoon
wanna watch me on cam?
:smile_47:

引用:

樓主幾時分亨你同女主人D嘢呀。。。:smile_47:

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-3 09:42 PM 發表 查看引用來源
PART 3
咁落左車之後,因為頭先比佢地望到濕濕地又好似未玩夠! 所以決定再黎過
跟住用左 9秒9既速度行返去屋企樓下, 個時都成 2點幾到應該冇咩人架啦
咁我就搭電梯早幾層出,跟住行去後樓梯,望到冇人就連身上件 t 都 ...
嘩好激呀:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 Lesgoles 於 2011-6-4 07:07 PM 發表 查看引用來源

樓主幾時分亨你同女主人D嘢呀。。。:smile_47:
係呀,我都想睇..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆