上一頁下一頁
發新話題

破例了~更新了P.21~

收藏  |  訂閱
425  29.8k

引用:
原帖由 sze167 於 2011-3-18 05:05 AM 發表 查看引用來源
我好小做D咁GE野GA BOR.............
一係就係POST度問..............做咩要PM問WOR ??

ps.我比人以為係女人ge PM就多:smile_o14:
哈哈~~~我都間唔中有"仔仔"pm我架:smile_o05::smile_o11:

引用:
原帖由 sze167 於 2011-3-18 05:07 AM 發表 查看引用來源
我都好小係果邊LU.........自從高高唔理我之後.......:smile_o03:
高高都好小出現:smile_o08:佢間鋪執埋添:smile_o03:

引用:
原帖由 bb狗 於 18/3/2011 05:09 發表 查看引用來源

高高都好小出現:smile_o08:佢間鋪執埋添:smile_o03:
可能佢搵到BF掛..........佢又咁忙:smile_o03:

引用:
原帖由 sze167 於 2011-3-18 05:11 AM 發表 查看引用來源
可能佢搵到BF掛..........佢又咁忙:smile_o03:
唔知喇....好小見到佢:smile_o08:

識佢咁耐,佢日日都咁忙....:smile_o16:

引用:
原帖由 bb狗 於 18/3/2011 05:15 發表 查看引用來源

唔知喇....好小見到佢:smile_o08:

識佢咁耐,佢日日都咁忙....:smile_o16:
佢呢排冇同你地出去玩咩 ? 佢好似間唔中同你地出去玩GA ?

引用:
原帖由 sze167 於 2011-3-18 05:19 AM 發表 查看引用來源
佢呢排冇同你地出去玩咩 ? 佢好似間唔中同你地出去玩GA ?
我冇同過佢地出去呀...有約過我(好耐豬前),不過我份工好困身,好難就到時間:smile_o08:

所以我係冇蒲個頭:smile_o03:

引用:
原帖由 bb狗 於 18/3/2011 05:22 發表 查看引用來源

我冇同過佢地出去呀...有約過我(好耐豬前),不過我份工好困身,好難就到時間:smile_o08:

所以我係冇蒲個頭:smile_o03:
不過講真高好真人真係幾高下................我都係高佢小小咋:smile_o03:
但係佢份人就心地唔錯...........可惜冇機會同佢地一齊出去玩

引用:
原帖由 sze167 於 2011-3-18 05:26 AM 發表 查看引用來源
不過講真高好真人真係幾高下................我都係高佢小小咋:smile_o03:
但係佢份人就心地唔錯...........可惜冇機會同佢地一齊出去玩
高高係好女仔嚟架~~~我覺得佢好乖女架~~~:smile_o12:

而家好小lu~~~~以前佢地多到嘔呀,一個月兩,三次走唔甩:smile_o01:

引用:
原帖由 bb狗 於 18/3/2011 05:30 發表 查看引用來源

高高係好女仔嚟架~~~我覺得佢好乖女架~~~:smile_o12:

而家好小lu~~~~以前佢地多到嘔呀,一個月兩,三次走唔甩:smile_o01:
係呀高高心地真係幾好..........做到佢BF真係好GA..........

引用:
原帖由 sze167 於 2011-3-18 05:37 AM 發表 查看引用來源

係呀高高心地真係幾好..........做到佢BF真係好GA..........
可惜我唔夠佢高呀:smile_o08::smile_o11::smile_o11:

我唔得喇~~~好眼瞓~~~~瞓先喇~~~

早抖~~~黑熊:smile_o07::smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆