上一頁下一頁
發新話題

同色狼哥哥搞足成日冇停過!!(更新P11,P16,P26)

收藏  |  訂閱
397  82.6k

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-2-21 10:53 PM 發表 查看引用來源

多謝:smile_o06:
原來我個post都有人會睇....好感動!!
我覺得打得好好呀, 好仔細
最緊要唔係淨係寫插插插o個d 野!
good! :smile_o12:

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-2-21 08:51 PM 發表 查看引用來源

多謝你咁講。
我打完D人唔理我.......都唔知幾HURT!!

女仔多手...會搞到男仔都多手.......
之後大件事呀!!!!:smile_o03:
之後當然係痴手痴腳既事啦~異國風?好似紅館咁,咁有江湖地位播:smile_o10:

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-2-21 08:51 PM 發表 查看引用來源

你終於到左!!
最近點呀你?
都係咁啦,唔湯唔水:smile_35:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-21 09:49 PM 發表 查看引用來源

我同sexy妹意見一樣,你果間多數係異國風,我同男友去過好多次所以好有形象~:smile_40:
你個帖唔錯,寫得好細緻,好吸引~
我都聽過,搵次去0下先:smile_40:

有冇人比個地址我呢......^^

引用:
原帖由 VinaKid 於 2011-2-21 10:58 PM 發表 查看引用來源

b姐你地真係好勁~
話咁快你地就知係邊間!!

第一次真係好鍾意,好特別又多野玩。

PS多謝你細心睇我POST!!
   你張相....好令:smile_o06:
多謝:smile_o05:
其實塘塘D架步都舊,異國風同漫春天係同一集團,算係新裝架喇,
最好係可以走果時幫你call的士,唔洗企街截的咁"外"眼~:smile_o12:

引用:
原帖由 熟男 於 2011-2-22 10:43 AM 發表 查看引用來源
有冇人比個地址我呢......^^

你乘的士,同的士佬講九龍塘三角公園,一落車就係架喇:smile_o01:

我諗住揸車去喎~~~~^^
引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-22 11:35 AM 發表 查看引用來源

你乘的士,同的士佬講九龍塘三角公園,一落車就係架喇:smile_o01:

引用:
原帖由 alcar 於 2011-2-22 12:52 AM 發表 查看引用來源

之後當然係痴手痴腳既事啦~異國風?好似紅館咁,咁有江湖地位播:smile_o10:
你係咪都去過?
不如你又share下呀!!

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-2-22 10:41 AM 發表 查看引用來源

我都聽過,搵次去0下先:smile_40:
師姐教左路點去,
我諗你都識去la,
你都快D去玩呀......
之後上來出POST!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆