上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.6k

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-2-10 09:33 AM 發表 查看引用來源

開學成個月都係咁?你讀咩科?
Guess?

thanks for sharing ....

引用:
原帖由 evilapple666 於 2011-2-10 07:23 AM 發表 查看引用來源

HAHA, 果陣時就梗係留返bling bling baby show 'quali' lah! XD
apple 姐姐,您都識講我係baby 啦,baby 邊有quali 咖 XD

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-10 11:34 AM 發表 查看引用來源

拿拿拿,lowBBling,你睇下d男人正一狗公黎袈,人地都有男友仲走去搞人都有既!!!!! 不過呢隻亞螢都係姣袈喇,成日掛住肌肉男,唔洗問個警察都係大隻形袈啦:smile_o10: 唔..............真式食,食完警棍再食大學 ...
係sexy 姐姐,不過有時真係要睇下係邊個先落決定既~~

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-10 05:02 PM 發表 查看引用來源

Guess?
PE?:smile_o04:

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-2-10 09:37 PM 發表 查看引用來源

PE?:smile_o04:
No ar!

引用:
原帖由 lowBBling 於 2011-2-10 06:20 PM 發表 查看引用來源

apple 姐姐,您都識講我係baby 啦,baby 邊有quali 咖 XD

Calling you baby because you are sweet and cute, doesn't mean 你無 quali!! :smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 lowBBling 於 2011-2-10 06:30 PM 發表 查看引用來源

係sexy 姐姐,不過有時真係要睇下係邊個先落決定既~~

死惹阿,你咁講即係如果條仔又大隻又靚仔又大條又夠高又有錢又有風度,總之乜都有啦............咁你就比人dap硬囉喎,豬都唔洗要咁話囉喎,下???:smile_o04:拿,你因住有d死狗公靜靜pm你約你出黎丫下,咪到時喊住口咁同我講比人dum佐隻豬丫下..............!!!!:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 evilapple666 於 2011-2-10 11:01 PM 發表 查看引用來源

Calling you baby because you are sweet and cute, doesn't mean 你無 quali!! :smile_38::smile_38:
sweet and cute doesnt mean have quali ^^

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-10 11:17 PM 發表 查看引用來源

死惹阿,你咁講即係如果條仔又大隻又靚仔又大條又夠高又有錢又有風度,總之乜都有啦............咁你就比人dap硬囉喎,豬都唔洗要咁話囉喎,下???:smile_o04:拿,你因住有d死狗公靜靜pm你約你出黎丫下,咪到時 ...
更係吾係得表面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆