上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  95.8k

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 05:06 PM 發表 查看引用來源
我好簡單, 只係想試下被吹爆嘅感覺啫.....hehe.....
一定有機會嘅~~

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-24 05:22 PM 發表 查看引用來源

by the way, 無論你嘅決定係點, 我都會支持你嘅.....

我做chrissie 都會同我一樣諗法嘅....
sure ~~ :smile_38:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 12:15 AM 發表 查看引用來源
尋日心情唔係幾好...好彩晏晝就可以見到阿 Matt...即刻開心返晒~~
因為尋日係星期六...阿 Matt 唔駛返工...所以揸左架車黎接我...
拍拖嘅過程唔多講嘞...都係行街睇戲食飯咁啦...最 ...
我睇初頭以為你講既糖水係去九龍塘,原來真係食落肚果d:smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-24 06:30 PM 發表 查看引用來源

我睇初頭以為你講既糖水係去九龍塘,原來真係食落肚果d:smile_30:
哈哈~~
又係喎~~

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 06:36 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~
又係喎~~
我同豬公以前用"糖糖"黎做暗號~即係去九龍塘咁解:smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-24 06:37 PM 發表 查看引用來源

我同豬公以前用"糖糖"黎做暗號~即係去九龍塘咁解:smile_30:
呢個暗號幾好喎~~
我嘅暗號係"咩咩"啊~~

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 06:46 PM 發表 查看引用來源

呢個暗號幾好喎~~
我嘅暗號係"咩咩"啊~~
而家既暗號叫"我地去b囉" 有時唔講,一野揸落佢條野度,
佢就知咩事:smile_47:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-24 06:13 PM 發表 查看引用來源

sure ~~ :smile_38:
Thank you 你吖  大 Chris...

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-24 06:30 PM 發表 查看引用來源

B 姐,乜今日咁夜呀?好忙咩?你諗多左少少喇

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-24 07:18 PM 發表 查看引用來源

B 姐,乜今日咁夜呀?好忙咩?你諗多左少少喇
我不嬲諗野係咁上下,係你唔了解我姐:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆