上一頁下一頁
發新話題

我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一次就畀人輪,我應該點呀? 姊妹請入

收藏  |  訂閱
303  16.5k

我今晚試下憑記錄打番個故仔比你啦

你忘記左我講過,你本身都係m向 你地係mm

你只係想執行....事但啦 都算係另類調教

主奴雙向的人大把

講真係地咁多年都冇真正咁做,你bf忍到,佢真係真心愛你愛得好緊要

比起好多得把口的人 幾多人忍到咁耐

加油,成功之日記得去引板打報告

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-24 03:27 PM 發表 查看引用來源

喂喂,唔好咁啦,人哋真係由頭跟到落尾架,你睇返之前嗰啲,佢係較為溫和嗰個嚟架,如果無記錯。
我BF係香港人嚟架。香港人有咩嘢唔好?
多謝你!^^

非常之有趣
想問如果你多p
有人round2唔用domdom/(可能有愛滋但唔一定感染)
你可以點保護自己(你男友)

睇晒你同其他人的對話, 明白晒所有你同BF既野, 既然你地有咁深厚感情, 而大家都接受到呢樣樣野, 其實係好事! 我都讚成你搵其他人第一次, 不過真係要小心d揀對手, 要搵一個好適合既對象, 最好唔好搵多p, 十卜十卜!!
引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-24 09:25 發表 查看引用來源

呀,Zoe姐姐!:smile_24: 好感動呀,妳竟然搵到嚟呢到。我差啲畀人激到想以後都唔返嚟架啦,但臨走嗰時竟然見到妳個留言:smile_24:

其實之前係引板度經已想搵妳過嚟呢度,就算 ...

引用:
原帖由 x8200 於 2011-1-24 03:37 PM 發表 查看引用來源

放心啦~老細唔0係度先敢作反~~
嘩~我睇番呢2日既帖, 果d c兄都好落力去幫你喎~
同埋我岩岩先知你0係日本~?
咁你係日本人嗎~ 因為我太懶, 只睇左近幾頁~ 所以煩請你答完又答喇~^^
佢哋"真係"好落力架。
係呀,但係細細個就去咗香港lu

引用:
原帖由 (v_v) 於 2011-1-24 03:43 PM 發表 查看引用來源
我唔見邊個都唔見:smile_o11:
做Tall鳥?:smile_40:

以為你消失咗添!
chk pm pls

osakagirl_07 hi^^

打埋故仔比你啦,去故事版睇:smile_47: 幾時先有回信架

引用:
原帖由 kevin03142009 於 2011-1-24 04:14 PM 發表 查看引用來源
我今晚試下憑記錄打番個故仔比你啦

你忘記左我講過,你本身都係m向 你地係mm

你只係想執行....事但啦 都算係另類調教

主奴雙向的人大把

講真係地咁多年都冇真正咁做,你bf忍到,佢真係真心愛你 ...
點解我都係M系呀?...:smile_27:

"主奴雙向" M系同呢個有咩關係呀?

"你bf忍到,佢真係真心愛你愛得好緊要"

唔好話佢"ドM"ド得好緊要

成功?就算係成功,都係我BF成功,唔係我成功啦。

引用:
原帖由 qpiqp 於 2011-1-24 04:26 PM 發表 查看引用來源

多謝你!^^

吓,好似人哋唔係話緊你喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆