上一頁下一頁
發新話題

地鐵好迫人,但我每日都好期待!!!!

收藏  |  訂閱
315  30.4k

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-20 06:10 PM 發表 查看引用來源

所以你千其唔好呃我呢…記住等我啦… 今晚見…
:smile_45:你又唔知約左邊個女仔去SOGO 門口等....急急腳咁~~:smile_39:

引用:
原帖由 曳曳妹 於 2010-11-20 06:10 PM 發表 查看引用來源

你走啦~~走左以後唔好返黎~~~:smile_22::smile_30:
咁似獎門人既對白既~~~

引用:
原帖由 Microphone83 於 2010-11-20 06:12 PM 發表 查看引用來源

我明知自已上車果個站係轉車既站,所以早5-10分鐘出門,但係D人就死推!:smile_51:
真係要預早,太多人喇朝早!

引用:
原帖由 安娜詩 於 2010-11-20 06:12 PM 發表 查看引用來源
朝朝都俾人撞死:smile_19:
有心定無心先:smile_41:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2010-11-20 06:14 PM 發表 查看引用來源
預早都係比人推,應該諗下遲小小自已推人算啦!:smile_46:

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-20 06:13 PM 發表 查看引用來源

你又蝦我啦… 我唔"寫"得你啊…:') :') 曳曳妹…:') :') :') :')
唔好扮喊啦~~~我唔會俾你呃到架..HAHAHHAHA~~~
約左靚女快D出去啦~~~~陣間遲到就唔好啦~~~:smile_38::smile_38:
陣間怪我..我賠唔返個靚女俾你架~~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Microphone83 於 2010-11-20 06:13 PM 發表 查看引用來源

咁似獎門人既對白既~~~
:smile_30:樓主唔0係度~~~宜家呢度我話晒事~~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2010-11-20 06:14 PM 發表 查看引用來源
我返 9.00 , 我會遇早半個鐘去到食早餐先。

引用:
原帖由 曳曳妹 於 2010-11-20 06:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:樓主唔0係度~~~宜家呢度我話晒事~~~:smile_30::smile_30:
請不要在別人地方插旗:smile_o08:

引用:
原帖由 Microphone83 於 2010-11-20 06:19 PM 發表 查看引用來源

請不要在別人地方插旗:smile_o08:
咁我走囉~~~:'):'):')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆