上一頁下一頁
發新話題

*新人分享=] ((]同一個男仔朋友的"事"))PART6 p.68 &+相

收藏  |  訂閱
1.2k  156.0k

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-16 05:47 PM 發表 查看引用來源
係呢兩日好多日不停炸我
我都發現原來咁多男人都中意女仔唔同部位
我的頸呀咀呀腳patpat呀咁
反而冇講胸 哈哈我又冇咩野睇既
同埋咁多人同我講野
令自己都放大左d同學左好多形容詞
所以我決定將我之後既都寫 ...
胸睇得多ar..厭掛..呢到好多女會員要幾大有幾大:smile_44:

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-16 05:47 PM 發表 查看引用來源
係呢兩日好多日不停炸我
同埋咁多人同我講野
好的,等你。用手機就唔好寫咁多野喇,壞眼。:smile_o06:

引用:
係呢兩日好多日不停炸我
同埋咁多人同我講野
我鐘意睇你雙腳,唔肥唔瘦,想係咁鍚你雙腳…:smile_o03:

引用:
係呢兩日好多日不停炸我
同埋咁多人同我講野
FULLY SUPPORT!~~~~~~~~~~~

我決定以後每日都來支持來..哈哈

最好日日可以同妳吹下水

泳衣相 好誘人呀~

真係抵讚
引用:
係呢兩日好多日不停炸我
同埋咁多人同我講野

引用:
原帖由 ella_yyu 於 2010-11-16 04:27 PM 發表 查看引用來源

你自己咬電腦啦~

岩岩又有個變態ADD我
又要爆房又要X交
我同你講..你真係好嘔心呀
我唔係D援交妹呀OK>?
我唔想係到公開你個MSN啦
你自己專重下自己啦~
好彩妳隔左兩行先講:smile_o14:
吾係 d 人仲以為我咁變態:smile_o01:

引用:
原帖由 wcday 於 2010-11-16 07:48 PM 發表 查看引用來源
真係抵讚

day day:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆