上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  62.4k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-20 10:14 AM 發表 查看引用來源

如果...........淨係......溝.........而........唔........通.......呢???:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
咁係吾得架,一定要做晒兩樣先得架,例如你去條女,溝到之後就要跟手去開隧道喇,你明吾明呀:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-20 10:05 AM 發表 查看引用來源

玩3p囉:smile_o10:
你又一齊啦, 多人一齊可以圍個圈. :smile_o09:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-20 10:27 AM 發表 查看引用來源

你又一齊啦, 多人一齊可以圍個圈. :smile_o09:
我係電車男黎架,接受吾到囉:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-19 05:52 PM 發表 查看引用來源

有冇睇呢段野呀:smile_o10:

睇完有咩想講呀:smile_o06:

〔轉貼〕從女女口中得知, 香港嫖客的辛酸!!! [按此打開] [隱藏]
而家好多 ...
早呀:smile_38: 也是的.她們只是用幾年來揾快錢.之後就可回鄉過新生活.重新來過.買車開鋪.我之前也聽到那些女女這樣說.因大話精刀有同我講公司拆帳數目:smile_44: 而hk叔叔刀係上去用錢尋開心.回來就變返孤獨一支公:smile_42:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-7-19 08:26 PM 發表 查看引用來源
最後希望...."望天" Ching 有 onine 睇到...我呢幾個posts.....可放下心頭大石....我冇去search佢D個人information!

不過從呢次誤會...可以睇得出佢真係好..."心煩"...有點亂了...祝願佢早日解決問題啦!:smile_o0 ...
清者自清..何需要解釋太多,在這forum裡又何需要那麽多陰謀論...

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-19 03:44 PM 發表 查看引用來源

條尾巴又長多一吋..........
好正常啫.....你以為我係神父呀?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-20 10:46 AM 發表 查看引用來源
清者自清..何需要解釋太多,在這forum裡又何需要那麽多陰謀論...
你對椰子妹就最多陰毛

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-20 10:48 AM 發表
好正常啫.....你以為我係神父呀?
:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-20 10:02 AM 發表 查看引用來源
剛剛上來,我看見望天師兄同169師兄能夠冰繹前嫌,真係可喜可賀,你們看看,溝通係幾咁重要,只要大家冷靜點,理性點去分析事情的話,一切問題便會迎刃而解,你地話係咪呀:smile_o06:
我尋晚睇到企地冇事,好感動,一路睇,一路咸,咸到寫吾到回復。

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-20 10:56 AM 發表 查看引用來源

你對椰子妹就最多陰毛

男人就係咁...個女仔能令你心癢癢的就表示你找對了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆