上一頁下一頁
發新話題

最硬的一次~~~ (終於出左Part 6啦 -- Page 38!)

收藏  |  訂閱
618  129.2k

part 4.....part 4.....等你阿樓主~~~:smile_o06:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 04:31 PM 發表 查看引用來源
(Sorry,要各位久等了,我利用剛才食 lunch 時間打埋 part 3,現在繼續… )

娜娜俾我兩隻手指插到好淫蕩呀!佢不斷講:「繼續呀…唔好停呀…唔得啦…我頂唔順啦…我黎啦… 我黎啦…」我見到佢個樣咁 high,流咁 ...
嘩~~睇到我都濕埋一份~~文筆真好!!!!!!:smile_40:

我都好想做男主角 .....

引用:
原帖由 bcm 於 2009-12-1 06:11 PM 發表 查看引用來源

嘩~~睇到我都濕埋一份~~文筆真好!!!!!!:smile_40:
係喇~~b姐佢描述得好仔細~~:smile_o13:

引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2009-12-1 06:12 PM 發表 查看引用來源

係喇~~b姐佢描述得好仔細~~:smile_o13:
我要學下野啦~~:smile_40:

引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2009-12-1 06:10 PM 發表 查看引用來源
part 4.....part 4.....等你阿樓主~~~:smile_o06:
多謝你捧場!我會盡快寫 part 4 架啦!

引用:
原帖由 bcm 於 2009-12-1 06:16 PM 發表 查看引用來源

我要學下野啦~~:smile_40:
B小姐唔好笑我啦,我無咩「文筆」可言。。。:smile_o05:

哈,你真係睇到濕左,咁易。。。? :smile_o06:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 06:28 PM 發表 查看引用來源

B小姐唔好笑我啦,我無咩「文筆」可言。。。:smile_o05:

哈,你真係睇到濕左,咁易。。。? :smile_o06:
係呀........我有時望下男友(尤其是佢d "so"根"),我就會濕.....
攪果時更加唔洗講啦:smile_40:

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-12-1 06:12 PM 發表 查看引用來源
我都好想做男主角 .....
你都可以架。。。同自己條女囉!

引用:
原帖由 bcm 於 2009-12-1 06:34 PM 發表 查看引用來源

係呀........我有時望下男友(尤其是佢d "so"根"),我就會濕.....
攪果時更加唔洗講啦:smile_40:
嘩,你好易濕喎真係。。。 攪野果陣會唔會好似漏水咁架? 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆