上一頁下一頁
發新話題

沉船沉到無得救 :我和她在深圳的故事(Update:P.23,P.34,add details P.52)

收藏  |  訂閱
931  102.1k

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-10-13 06:16 發表 查看引用來源
非常中point:smile_o12: :smile_o12: 睇完咁長既post........你真係好愛佢既   咪娶怇囉  
必要一點  係香港一齊住   第二點   最緊要架喇  你頂唔頂得住香港人既眼光先......
你27歲仔架咋  好好諗清楚啦   ...
所以呢D咪係香港地大學教育嘅失敗!:smile_39:

引用:
原帖由 smatone 於 2009-10-12 08:10 PM 發表 查看引用來源
以前有個師兄去湖南同湖南仔打交仲去搶番一個唔係自己的女,最後結埋婚,你算得上愛咩。
多數師兄告知。我自問真係做唔到好似果位師兄禁,因為單從你講呢幾句我覺得個師兄俾人呃…當然內情係點我係唔知我唔多加評論…而如果我對而家既佢無存在一定程度既愛意,我都唔會禁認真Post禁大段出黎,玩Q完就算…anyway thx

引用:
原帖由 谷一招 於 2009-10-13 00:30 發表 查看引用來源
歡場末必無真愛,不過以你的朋友和同事來看,如果知道你女友是這種出身,你將會成為他們的話題,那又何必呢!老婆係比朋友睇,女朋友係用呢攞威,無論你條女幾靚對你幾好都好,日子久了你都會在她身上找到一些 ...
歡場未必無真愛, 但歡場唔會有無原無固嘅愛!:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-10-12 08:27 PM 發表 查看引用來源
你想點試?俾錢我,叫我去屌佢啊?米傻啦你!
當然唔係禁,我會用其他方法,如果真係想幫我既可PM聯絡左先…anyway thx

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-13 08:48 AM 發表
多謝師兄意見…其實如之前我回其他師兄Post一樣,我的而且確有Propose過唔俾佢係K返工,但始終有其難度
和不成功…奈何…可能佢對我信心不足,也說不定…
咁應該係你畀唔到佢足夠信心,所以佢唔想完全斷晒自己米路,於是仍然繼續做K,寧願靠自己揾快錢。
以你處處顧慮、步步為營既性格,佢同你一齊咁耐,唔通佢會唔知你既心態?
你對佢有保留,佢一樣會對你有保留。

你留返d𢺋金,擺酒錢做砲金啦:smile_34:

�女仲返夜場,仲未明呵:smile_30:

引用:
原帖由 lili70114 於 2009-10-13 01:08 AM 發表 查看引用來源
c-hing如果你真係鐘意條女.你就要信佢.你同我情况差不多.
我條女又話嫁俾我.之后.我叫左佢返鄉下.每個月寄三千俾佢.
每個月去探佢一次.如是者.半年之后.佢同我講.佢有咗.我同佢講:
一定真係我的?生左 ...
嘩ching, 呢d野講出口收唔返......你係驗都唔使同佢講得咁明啦......

點解唔返去搵佢? 個個好可能係自己骨肉喎:smile_o03:

推咗先睇. :smile_38:

C H 用自己感覺去觀察所有事情.別人未必可以完全幫到你.只要你多與她了解她的過去.我也有另一樣的[url=viewthread.php?tid=10776320]沉船[/url]事件.約兩年前我識到現在的她,當初相方都存有介心,覺得大家都是玩耍性質,因大陸女人不可用正常思想與她們溝通.多與她溝通了解她內心想法你自有答案.

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-12 07:39 PM 發表
我見沈船討論區果邊有好多師兄衰左,所以想人俾D專業意見,因為好驚自己會俾人呃…anyway謝謝師兄的關心
係嗰度就更係多衰左既人拉, 好地地就唔駛上嚟呻拉。專業? 衰得多叫專業定成功左叫專業?你搵衰左既人攞意見既話, 係就係經驗多, 不過係衰既經驗, 而且知衰既唔洗衰拉。成功左既, 通常唔駛衰好多次, 都無乜好多故仔話到你知, 有都係一d 你聽唔入耳既。

你驚比人呃? 你條女咪一樣驚比人呃, 佢重驚過你拉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆