上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.6k

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-5 10:33 PM 發表 查看引用來源
不如玩下情趣電話,同阿叔一邊傾電話一邊同老婆扑野,拍拍聲中間中夾雜一聲半聲呻吟叫床:smile_47: :smile_47:
問下老婆玩唔玩先
支持CHING,叫阿嫂同佢吹下.............水

師兄真係大方幾時會有相睇

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-5 10:33 PM 發表 查看引用來源
不如玩下情趣電話,同阿叔一邊傾電話一邊同老婆扑野,拍拍聲中間中夾雜一聲半聲呻吟叫床:smile_47: :smile_47:
問下老婆玩唔玩先
睇怕唔使幾耐, 阿叔細佬會有飯開囉 !
記住玩還玩, 一定要用袋呀!

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-5 10:33 PM 發表
問下老婆玩唔玩先
你不如叫阿叔去你屋企,睇你同你老婆攪野咪仲好過玩電話,,,,,,,,,

引用:
原帖由 savio6xx 於 2009-8-4 11:57 PM 發表 查看引用來源
氹下佢!慢慢來!先引起佢既信心!穿暴露少少就狂讚!
女人爱美!日子耐左習慢左就掂拉!
唉, 佢件一件頭泳衣原本有墊, 佢除左個墊都肯, 但就唔肯真空出街。:smile_o16:

引用:
原帖由 chiming1968 於 2009-8-6 12:57 AM 發表

睇怕唔使幾耐, 阿叔細佬會有飯開囉 !
記住玩還玩, 一定要用袋呀!
我就話唔好,甘咪益左阿叔,樓主同佢有親咩,,如果益人不如益返佢自己好朋友仲好過益外人

引用:
原帖由 大力金剛 於 2009-8-6 01:00 AM 發表 查看引用來源

你不如叫阿叔去你屋企,睇你同你老婆攪野咪仲好過玩電話,,,,,,,,,
我諗阿叔會忍唔住攞條賓周出來。:smile_o12:

引用:
原帖由 大力金剛 於 2009-8-6 01:03 AM 發表 查看引用來源

我就話唔好,甘咪益左阿叔,樓主同佢有親咩,,如果益人不如益返佢自己好朋友仲好過益外人
而家好明顯樓主益阿叔多過益朋友啦!:smile_o06:

引用:
原帖由 chiming1968 於 2009-8-6 01:03 AM 發表

我諗阿叔會忍唔住攞條賓周出來。:smile_o12:
唔係阿叔忍唔住問題,,應該係男人都會忍唔住先啱

引用:
原帖由 chiming1968 於 2009-8-6 01:05 AM 發表

而家好明顯樓主益阿叔多過益朋友啦!:smile_o06:
咁就死呀,,,有呢類野玩,,,當然同信得過的好友玩嗎,,,,,,,唔明樓主點想法

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆