上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-16 07:34 PM 發表 查看引用來源

我都特登唔post出便, 只係post自己團post, 重要有人懷疑, 又去邊度問邊個邊個....甘我味以後咩都出聲, 等炒屎囉, 好心作雷劈:smile_22:

攪團甘多個團長有邊個會出聲話打風丫?! 比你火唔火...以後有咩事, 我只 ...
其實我o地對你真係絕對信任的,放心我o地黎得有錢佬玩就係信你至黎呀嗎!!

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-16 07:39 PM 發表

都 pm 我吖吾該 :smile_22:
頭你打比我時已經同你講左啦...星期六可能有野要你幫我帶上黎, 有時間就打比我, thanks

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-16 07:34 PM 發表 查看引用來源

我都特登唔post出便, 只係post自己團post, 重要有人懷疑, 又去邊度問邊個邊個....甘我味以後咩都出聲, 等炒屎囉, 好心作雷劈:smile_22:

攪團甘多個團長有邊個會出聲話打風丫?! 比你火唔火...以後有咩事, 我只 ...
我信你,但是又想玩,咁點算?:')

引用:
原帖由 ic141 於 2009-7-16 07:47 PM 發表 查看引用來源

我信你,但是又想玩,咁點算?:')
唉....唔知八月會點.....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-16 07:50 PM 發表 查看引用來源

咁驚,你 delay 個 party 到過咗 10.1 咪安全囉! :smile_54: :smile_54: :smile_54:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-16 07:50 PM 發表 查看引用來源

八月真係冇人知, 所以大家要及時行樂喇 !
我就一定做敢死隊, haha, 食媽咪, 助理, DJ O個 d 係唔係唔算架, 自己你情我願架 WOR !

引用:
原帖由 ic141 於 2009-7-16 07:52 PM 發表 查看引用來源

咁驚,你 delay 個 party 到過咗 10.1 咪安全囉! :smile_54: :smile_54: :smile_54:
10.1成班兄弟都唔得閒.....可惜可惜....同我都可能甩唔到身....

出現吓先,大家好呀。

引用:

明白你幫自己團友既心意既:smile_o06: .......唔好咁嬲啦
我都信你架:smile_o12:下次要pm埋我吧

引用:

R 兄, 雖然我仲未見過你, 但係我都信你, 多謝你既忠告, 好彩 sn 我唔鍾意玩 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆