上一頁下一頁
發新話題

朋友至上︿PART46︿索女型男再相聚

收藏  |  訂閱
1.5k  25.9k

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-8 12:39 PM 發表 查看引用來源

飯囉:smile_o06:
你o係公司呀?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-8 12:41 PM 發表 查看引用來源

真係好得人驚添呀
:smile_o05: 一日兩次,就可以有完美的體態

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-7-8 12:39 PM 發表 查看引用來源

久違既家長日嗎:smile_o06:
真係唔知會唔會有會面既時間, 可能又係擺o係個tray 度, 自己摷
上次攞功課都係咁

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-8 12:31 發表 查看引用來源

怕羞四眼咸濕仔:smile_o15:
等食飯呀?定食緊飯呀?
依家去啦 :smile_35:
咪話比咁多人知先得架 :smile_19:

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-7-8 12:43 PM 發表 查看引用來源

每次5磅呀?

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-7-8 12:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 殞石撞地球
咁會唔會爆架:smile_o05:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-8 12:42 發表 查看引用來源

你真喺低死,,我一定搵群眾壓力要你出離
你咪咁鬼衰先得架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-8 12:42 PM 發表 查看引用來源

係我問你咩意思先岩呀
我岩岩話冇你份, 你話唔要嘛, 即係唔要宣萱o個個啦

咁你話喇....點解唔要宣萱o個個, 係唔係因為你覺得宣萱好差:smile_o04:
傻啦,只係~我唔係咁隨便既人:smile_o05:

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-7-8 12:45 PM 發表 查看引用來源

依家去啦 :smile_35:
咪話比咁多人知先得架 :smile_19:
oh..sorry..叫錯左名添, 認錯人呀:smile_35:

你應該係就咁叫咸濕仔先岩
by the way, 你係唔係都係四眼既呢??

enjoy your meal

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-7-8 12:43 PM 發表 查看引用來源

咁你2kg,,咁要4次架啦,,,最fit 撞態:smile_o05: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆