上一頁下一頁
發新話題

沉了...不想越踏越深......

收藏  |  訂閱
358  27.8k

引用:
原帖由 Danhill.J6 於 2009-6-30 09:44 AM 發表 查看引用來源

公開左比朋友知道喇
佢地話今個星期會等齊人上去睇下條女咩料..搞到我咁迷佢...:smile_45:
带埋我去,我都想见识下.....!!! :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

回覆 63# 的帖子

樓主系香港無女友?就算空虛可以返國內找個正經既女友,做小姐既背景同心態都吾系你想象既,佢點解出來做?佢背景又系點?上得去玩的男人個個都以為自己系劉德華架啦,多的自我檢討下,又多的系的小姐角度諗下,點解會中意你?你又中意對方咩?上去玩只系比你一個機會達成你夢想,系現實中得吾到的東西的一個方法,如果只為性,你咪得閒幫藽下算囉,吾好沉啦,浪費你時間,

引用:
原帖由 Danhill.J6 於 2009-6-30 12:36 AM 發表 查看引用來源

你幾時去搵佢
你知唔知邊間先?
我知系边,我要no....!!!:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

師兄上去玩記住一句說話 : 留精不留情囉 !!!

Ching, you can fall in love with her, but don't spend more than $5000 per mth (including rent)

有錢多咪沉:smile_o10:
引用:
原帖由 Danhill.J6 於 2009-6-29 06:14 PM 發表 查看引用來源小弟係下沙的名x濤識左個女仔......第一次就選擇左佢搞野..之後佢就問我拎左電話我係香港佢都成日send信息比我...問我幾時上去搵佢唔計第一次見佢我已經上過3次搵佢有一次我上去同朋友落bar飲野...第二次就 ...

引用:
原帖由 幸運星08 於 2009-6-30 12:26 PM 發表 查看引用來源
樓主系香港無女友?就算空虛可以返國內找個正經既女友,做小姐既背景同心態都吾系你想象既,佢點解出來做?佢背景又系點?上得去玩的男人個個都以為自己系劉德華架啦,多的自我檢討下,又多的系的小姐角度諗下,點解會中意你 ...
我岩岩係香港同條女散左咋:smile_39:
我平時都會落下老籣 yo下女
但香港真係玩到爛,冇咩玩:smile_42:

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-6-30 12:28 PM 發表 查看引用來源

我知系边,我要no....!!!:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
你簽名果兩條女幾平啵:smile_04:
咩女黎?
東莞妹定台灣妹?

引用:
原帖由 幸運星08 於 2009-6-30 12:26 PM 發表 查看引用來源
樓主系香港無女友?就算空虛可以返國內找個正經既女友,做小姐既背景同心態都吾系你想象既,佢點解出來做?佢背景又系點?上得去玩的男人個個都以為自己系劉德華架啦,多的自我檢討下,又多的系的小姐角度諗下,點解會中意你 ...
呢點我緊係明啦
仲有我緊係無諗過自己係好靚仔啦
普通樣識著衫咪得啦
先天唔靚仔,唯有後天型黎配合囉:smile_46:

引用:
原帖由 星崎天龍 於 2009-6-30 12:28 PM 發表 查看引用來源

你係咪會去先
比你有咩所謂
我就係驚有人會口多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆