上一頁下一頁
發新話題

又係老外搞到我透唔到氣

收藏  |  訂閱
420  35.8k

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-29 10:00 PM 發表 查看引用來源

咁香港呢 ~ :smile_o08:
香港就當然有喇!:smile_30:
不過我見香港 d 男來咁鍾意其他國家既女仔, 我都試下係唔係外地黎既特別好!

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 10:02 PM 發表 查看引用來源
香港就當然有喇!:smile_30:
不過我見香港 d 男來咁鍾意其他國家既女仔, 我都試下係唔係外地黎既特別好!
:smile_34:算妳啦bebi...記住唔好成日益鬼佬喎~:smile_30:

妳應該俾多啲chance香港啲靚仔嘛~:smile_15:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-29 10:10 PM 發表 查看引用來源

:smile_34:算妳啦bebi...記住唔好成日益鬼佬喎~:smile_30:

妳應該俾多啲chance香港啲靚仔嘛~:smile_15:
係香港 d 靚仔鍾意第 2 度既女仔咋嘛....:smile_13:

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 09:54 PM 發表

因為識唔到台灣 / 日本 / 韓國 / 其他地方既男仔囉 ....:smile_13:
番la:smile_o05:
咁我都算其他地方既男仔囉:smile_44:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-29 10:14 PM 發表 查看引用來源

番la:smile_o05:
咁我都算其他地方既男仔囉:smile_44:
係咩係咩? 你邊度呀??:smile_40:

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 10:17 PM 發表

係咩係咩? 你邊度呀??:smile_40:
唔話你知住..走開一陣先...see u

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 10:12 PM 發表 查看引用來源

係香港 d 靚仔鍾意第 2 度既女仔咋嘛....:smile_13:
:smile_13: 雖 然 禾 唔 算 巧 靚 仔.... 但 只 會 考 慮 香 港 妹 咋 ~ :smile_34:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-29 10:18 PM 發表 查看引用來源

唔話你知住..走開一陣先...see u
咁衰架....撩起人地好奇心又走左去....

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-29 10:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 雖 然 禾 唔 算 巧 靚 仔.... 但 只 會 考 慮 香 港 妹 咋 ~ :smile_34:
好難得而家有男仔話 only 考慮香港妹喎!

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 10:24 PM 發表 查看引用來源
好難得而家有男仔話 only 考慮香港妹喎!
yeah ~ 當然啦 ~~~ :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆