上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 12:09 AM 發表
我都係諗佢比亞滇去快活谷輸兩場 , 騎熟隻馬再返黎最佳路程搏 , 係驚佢 14檔 , 唔知點跑
佢輸俾"神勇至尊"那場都係外檔架...不過係上年11月既事...哈...14位佢係有多少難度...但係滇仔又有分頭既話我諗佢會識跑...呢場馬一定有馬快....2同13呢d馬點會唔走...:097:

呢隻馬由季初 , 我就已經等佢戴眼罩跑 1400M , 由佢戴左眼罩之後 , 每次跑 1400M 我都有買佢 , 所以今次都會買佢

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 12:22 AM 發表
呢隻馬由季初 , 我就已經等佢戴眼罩跑 1400M , 由佢戴左眼罩之後 , 每次跑 1400M 我都有買佢 , 所以今次都會買佢
死路程算係死步頭...死位置馬..哈...你同我睇法一樣...不過大前提係要有分頭...:097:

幣 ! 唔記得睇晨操潻:032: ...睇完再返黎

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-16 11:37 PM 發表
第2場  2快上快11火流星
第3場  5順利贏9宇宙良駒
第4場  4錢順來
第5場  11千里馬12勇敢
第6場  6再度豪情9大紅人  (汁_)
第7場  12冠先鋒
第8場  7驊中龍
第9場  2真旺財4勁彩寶蹄  (?br /> 第10場4高耀之 ...
唔好意思,有幾場我唔揀1隻就可能要揀3隻或以上..

第4場  4錢順來
第6場  6再度豪情9大紅人  (加 3威財寶) <=我覺得1400唔多岩佢跑
第7場  12冠先鋒
第8場  7驊中龍
第9場  2真旺財4勁彩寶蹄  (加 7順利取勝) <==有機
第10場4高耀之威 7健康特快  (加 3水晶皇) <=機會我覺得麻麻
第11場7多快樂8時尚風采  (加 12龍的風采) <=機會馬之一

第4場  4錢順來
第6場  6再度豪情9大紅人  (加 3威財寶) <--改加 4獨領風騷
第7場  12冠先鋒
第8場  7驊中龍  (加 6包裝武士)
第9場  2真旺財4勁彩寶蹄  (加 7順利取勝)
第10場4高耀之威 7健康特快  (加 3水晶皇)
第11場7多快樂8時尚風采  (加 12龍的風采)
唔該晒...師兄...明天要中六寶:096: :071: :096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-16 05:16 PM 發表
第6場 又係另一場好難玩既賽事,但好彩有好多馬都見過佢跑,而且我估全日爆得最甘既可能係呢一場,因為我覺得太多馬似好非好,所以唔提供啦,至多出2隻冷門比大家參考,就係 6再度豪情9大紅人,跟唔跟自己諗,懶得分析...:096:  
aa兄,想問下你揀「再度豪情」賫理據,呢隻我跟開,睇陣上走勢越癧越留於均速,一日未增程千八都未敢買呢.....:092:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 01:55 AM 發表
第4場  4錢順來
第6場  6再度豪情9大紅人  (汁_) <--改?br /> 第7場  12冠先鋒
第8場  7驊中龍  (斥邞Z士)
第9場  2真旺財4勁彩寶 ...
哇.你加咁多隻都要好多本...祝你好運..:097:

師兄..我覺得第 8 場有 D 古怪....:025:
話晒都係杯賽
巫記唔騎李廐隻盈綵
柏寶唔騎賀廐隻驊中龍
方廐隻包裝武士又唔用巫記或者勝哥 (亞滇已經騎兩次都輸跑第 2)
反而巫記同勝哥都冇馬騎
拆唔掂:028:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 01:55 AM 發表

aa兄,想問下你揀「再度豪情」賫理據,呢隻我跟開,睇陣上走勢越癧越留於均速,一日未增程千八都未敢買呢.....:092:  
估唔到呢場我想偷雞唔出分析都比你追殺...我屎緊..........講笑:071:

再度豪情 理據其實冇乜,只係呢場我估佢唔會學上次留後,當然唔係話佢放,但呢隻馬跑咁多次,最叻第2個次就係 漏閘王列力哥騎,上名第2之後跟住連續5場都係其他人騎,上場仲衰,比杜來騎留後,點g撞岩慢步速,但佢追番上黎又有走勢,只係冇望空過,我就唔覺隻馬屬於均速,而且上場係跑1600,我當佢試馬,咁快又出又縮程而且佢可以報1600,但都報番1400,加埋呢場對手好多都係似是而非,所以我搏佢呢場想偷雞,但當然,我呢場係冇信心..就係咁多啦..:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆