上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  74.1k

哈哈!我都冇刻意去推post,只係有時搭下訕啫!XDDDD 冇計喇!我口水多嘛!

跑步好吖!一個人自己可以鍛鍊下身心之餘,仲可以好好享受獨處時間。不過我就跑唔郁喇!都係急步行算了!星期日第一次上去摩星嶺配水庫,夠晒空曠,景色怡人。正!

講起獨處,噚日先同個好朋友講起呢個話題。佢好怕比自己停下來,不斷做不斷學,忙東忙西......我諗呢種就係「寂寞」了!
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-7-20 23:03 發表 查看引用來源

我唔駛點follow 丫,bob 叔同A 小姐推post,  我只係食花生!
跑步係對自己的約定,唔關事。講返,今日雖是monday 兼無風,  但我竟然唔blue, 每km仲跑得好regularly,  維持到個 rhythm ! 雖然冇突破最快pacing, 但5km 順利達 ...

早晨呀!喵姐,早晨呀!各位。今日天氣持續炎熱,大家記得補充足夠水份。疫情嚴重,大家格外小心!Have a Good Day!!

引用:
原帖由 glock19B2 於 2020-7-21 08:10 發表 查看引用來源
Jogging 5:10其實都好快。
真心
你問最快☺
但通常 5"4x~5x

有個ching 同我講過,跑咁快做咩啫
又唔係有獎囉,迫自己就無謂。最緊要做運動得來自在。咁先會持之以恆。

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-7-21 08:44 發表 查看引用來源
哈哈!我都冇刻意去推post,只係有時搭下訕啫!XDDDD 冇計喇!我口水多嘛!

跑步好吖!一個人自己可以鍛鍊下身心之餘,仲可以好好享受獨處時間。不過我就跑唔郁喇!都係急步行算了!星期日第一次上去摩星嶺配水庫,夠晒空曠,景色怡人。正 ...
Bob 叔你咁受妹妹歡迎,我唔阻你丫嘛,我驚搭隻脚,破壞你地雅興。

咁熱行山好驚中暑

每人對抗寂寞各施各法!

今日wfh ..... 好安全舒服

妳係咪誤會咗呀?我一d都唔受歡迎囉~~

其實都唔算行山,只係行下咁啫!一嚟近屋企,二嚟又冇乜人,一來一回約步,對我嚟講就啱啱好!

雖然猛太陽,不過沿途有海風吹下都好舒服,爆下汗之餘又可曬黑,正!
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-7-21 11:25 發表 查看引用來源

Bob 叔你咁受妹妹歡迎,我唔阻你丫嘛,我驚搭隻脚,破壞你地雅興。

咁熱行山好驚中暑

每人對抗寂寞各施各法!

今日wfh ..... 好安全舒服

當寂寞時,才會知道內心最想念的是誰。

無錯,一靜落黎就諗起一個人,會用盡方法去搵到佢既相黎睇,望住呆左,有時覺得自己係咪有病。

而佢,又點會知。
知左,都唔會有感覺。

引用:
原帖由 lonelylonelyme 於 2020-7-21 17:16 發表 查看引用來源
無錯,一靜落黎就諗起一個人,會用盡方法去搵到佢既相黎睇,望住呆左,有時覺得自己係咪有病。

而佢,又點會知。
知左,都唔會有感覺。
係好多餘嘅事! 😅

引用:
原帖由 lonelylonelyme 於 2020-7-21 17:16 發表 查看引用來源

而佢,又點會知。
知左,都唔會有感覺。
所以要學習放下。加油,樓主7個月,還掛住,如果是我,我不知不覺忘掉了。

引用:

而佢,又點會知。
知左,都唔會有感覺。
Yes,  我間中都會望下佢d 相。不過呢,我合埋眼都已經有佢既樣,笑起黎,雙眼彎彎的,傻傻的樣子。最可愛係,好怕醜含蓄既樣(尤其被我窒完之後) 。。。一切一切都唔會忘記。

跑步時會掛住佢,整野食時會掛住佢,返工時會掛住佢。。。無時無刻都活在思念下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆