上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  52.7k

引用:
原帖由 bcm 於 2019-11-1 11:20 AM 發表 查看引用來源

雖然真係好難飲,但真係有效
咁你同呢個中醫都夾

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-1 11:19 AM 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,可能你都無孤兒仔過.
我果時過左去一排,野野出街食,成間屋最乾淨係個廚房.
最記得個女生問,今晚煲左好大煲湯,黎唔黎飲.我地成班男人就好似未見過女人咁起勢點頭,你就會明.........
男生有時間都會打波打機去玩,邊會乖乖煮野食,但朋友間一旦有人帶起,大家又會有心有力去做咁解遮.
尤其你識煮時,見住個女人為你煮,係一件好浪漫既事,哪怕佢煮得差過你~~ ...
哈哈!我見佢地雞手鴨腳又怕彈油,我會趕晒出去廚房
用粗鹽洗走D孱又唔識,美女廚房咁我會好驚一陣有咩入口
都係自己來安心d

引用:
原帖由 bcm 於 2019-11-1 11:22 AM 發表 查看引用來源

邊係呢~見笑啦~
我好公道,以事論事,無見笑,而家係見腳遮:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 bcm 於 2019-11-1 11:22 AM 發表 查看引用來源

邊係呢~見笑啦~
豬公真幸福

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-11-1 11:24 AM 發表 查看引用來源

哈哈!我見佢地雞手鴨腳又怕彈油,我會趕晒出去廚房
用粗鹽洗走D孱又唔識,美女廚房咁我會好驚一陣有咩入口
都係自己來安心d
我比較關心...........真係美女黎架??如果係,我會原諒:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-11-1 11:24 AM 發表 查看引用來源

咁你同呢個中醫都夾
師妹係唔係都只同外賣仔夾呢~~~~
如果係,我地眾師兄只有數手指了:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-1 11:26 AM 發表 查看引用來源

我比較關心...........真係美女黎架??如果係,我會原諒:smile_40::smile_40:
擺入口要咬要吞架喎! 你唔驚???
可能我個人太現實去睇野

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-11-1 11:03 AM 發表 查看引用來源

哈哈,morning Q正。

今日天氣好。希望週末都好。
呢個天氣好想打邊爐

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-1 11:28 AM 發表 查看引用來源

師妹係唔係都只同外賣仔夾呢~~~~
如果係,我地眾師兄只有數手指了:smile_13::smile_13:
床上床下都無人比佢更夾
係得佢先治得到我

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-11-1 11:29 AM 發表 查看引用來源

擺入口要咬要吞架喎! 你唔驚???
可能我個人太現實去睇野
擺入口仲可以啜同奶嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆