上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#24 ---- 樣貌 vs 裝束

收藏  |  訂閱
3.1k  48.4k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-4 10:22 AM 發表 查看引用來源

haha,我已絕不欺場,跑左一日,游左兩日,亦曬左兩日,而家4月,我估6,7月點都有成績掛.
我就慘啦,好似有 d 傷……

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-4-4 10:50 AM 發表 查看引用來源

我都想
而家先4月,時間一定有,師妹有無戒口先?
但咪住,其實咩程度先見得人先?可能我好要求低,妳超高呢.
呢度位位人妻都要求好似好高架喎.我求其FIT得黎大隻,大隻得黎古銅就算架喇.

引用:
原帖由 活死男 於 2018-4-4 11:14 AM 發表 查看引用來源

我就慘啦,好似有 d 傷……
咁你抖抖先囉.一係叫小情人呵下先,會快好D架.HAHA......
即呵邊度,你明架喇.

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-4-4 10:50 AM 發表 查看引用來源

我都想
我都想x2

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-4-4 11:34 AM 發表 查看引用來源

我都想x2
好簡單,妳快D嗱嗱聲跟活男跑咪得囉~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-4 11:57 AM 發表 查看引用來源

好簡單,妳快D嗱嗱聲跟活男跑咪得囉~~:smile_30::smile_30:
傳聞該位師兄係異星人,我唔想搞死自己喎
有冇d輕輕鬆鬆鄧梓峰式既減肥方法呀?:smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-4 12:21 AM 發表 查看引用來源

我上次親子游泳,我見個工人唔敢落水.搞到我要湊埋佢小朋友一齊玩,HAHA...........
我有個方法,辛苦但WORK,就係飲鹽水潄口.
無用呀,今天狂飲冰水

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-4 11:21 AM 發表 查看引用來源

咁你抖抖先囉.一係叫小情人呵下先,會快好D架.HAHA......
即呵邊度,你明架喇.
無呀,我地重好純真,只係跑跑……跑 😂😂😂😂

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-4-4 12:09 PM 發表 查看引用來源

唔好信人,信自己,快 d join 下我 ……哈哈

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-4-4 12:09 PM 發表 查看引用來源

有d簡單d嘅片

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆