上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.0k

咁下流賤格:smile_o14:,妳唔蘇他,他還要侮辱妳,這些人無人格無教養,不知所謂。
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-8-11 04:48 AM 發表 查看引用來源

吾係自己定位,係比一些偽君子批評。要知道我收到的約炮PM比29收到的下流百倍,不理便給在post罵我淫,只是另一個grape

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-8-11 02:23 AM 發表 查看引用來源

攪破壞班友都吾知妒忌乜?師妹話有好多儍嘅狗公PM叫佢飛返香港見佢地,但從沒有一個肯飛過美國見她.起碼727肯花錢花時間飛去交29這朋友.雖然他住北美,我計過他為了去見29一天花了過一千美元(HK$8000),若換了 ...
:smile_38:如果727剛好到29附近工作,只是改小小行程,又可以開番公司數,咁又點計???:smile_38:

引用:
原帖由 已婚 於 2015-8-11 05:03 AM 發表 查看引用來源
咁下流賤格:smile_o14:,妳唔蘇他,他還要侮辱妳,這些人無人格無教養,不知所謂。
他們便正是之前Rainbow11說的:"個女人不論好醜給別的男人帶走,個男人就衰人、下流、卑鄙、無恥。給我騙上床就變成風流韻事、君子之「交」。虛偽得可怕。"

之𣎴過加上若有人妻同其他人出軌就淫賤,若是同他們便是情有可原...

引用:
原帖由 bb920 於 2015-8-11 05:22 AM 發表 查看引用來源

:smile_38:如果727剛好到29附近工作,只是改小小行程,又可以開番公司數,咁又點計???:smile_38:
波士頓係紐約隔離,同LA不算是附近.美國經濟不景後開公數外遊少了,用video conference多,真的非去不可要好多report,若是727能開公數係星期六溝女,那便表示人地有權力有辦法,比有錢花更強.

大家有冇發覺吾見左29?

其實佢今天返左紐約屋企收拾,明天會過加拿大同我去Montreal.
跟住幾日可能見吾到我地post野

引用:
原帖由 已婚 於 2015-8-11 04:03 AM 發表 查看引用來源
題外話有無人有去過南美州的經驗(秘魯,拉脫維亞)
why ask??

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-8-11 05:49 AM 發表 查看引用來源

其實佢今天返左紐約屋企收拾,明天會過加拿大同我去Montreal.
諗住帶29師妹點玩法?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-8-11 05:36 AM 發表 查看引用來源

波士頓係紐約隔離,同LA不算是附近.美國經濟不景後開公數外遊少了,用video conference多,真的非去不可要好多report,例如咁咪表示人地有權力有辦法,比有錢花更正.
:smile_38:眞人眞事4,5年前有朋友係台灣識左果女神,有次女神要去日本エ幹,朋友剛剛要和老細去南韓總部開會,朋友因利成便提早請2日假去搵女神,2日後再
飛去南韓會老細,女神係日本見到朋友,開心到飛起,朋友之前重末食女神,跟住2日内發生咩事.唔使講.事後聽朋友講女神從果次之後,當朋友係神甘拜,最後維持3.4個月
之後分手!:smile_38:

唔洗激氣,大部份人都係咁自己做無問題,人地做就十惡不赦。
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-8-11 05:24 AM 發表 查看引用來源

他們便正是之前Rainbow11說的:"個女人不論好醜給別的男人帶走,個男人就衰人、下流、卑鄙、無恥。給我騙上床就變成風流韻事、君子之「交」。虛偽得可怕。"

之𣎴過加上若有人妻同其他人出軌就淫賤,若是同他們便 ...

我一早知到啦,辣媽唔好教壞她,比意見就可以了。
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-8-11 05:49 AM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆