上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.8k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-23 04:16 PM 發表
遲下去機埸做就矛頂多時候同奶地吹架啦:smile_o05:
世事矛折對!可以用 wap 手機上泥吖嘛!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-23 04:20 PM 發表 查看引用來源

世事矛折對!可以用 wap 手機上泥吖嘛!
又係喎...我月尾出I PHONE白色:smile_o06:不過到時上QQ多過上D台啦:smile_o05:

引用:
原帖由 Dupplo 於 23/6/2011 04:08 PM 發表 查看引用來源

電話,QQ,嘈完咪又係攬住訓!
唉! 電話同QQ, 永遠都係嘈交既導火線!

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-23 04:26 PM 發表
又係喎...我月尾出I PHONE白色:smile_o06:不過到時上QQ多過上D台啦:smile_o05:
禾刀係,部埃瘋都係用泥蕉蕉,sky皮, MSN 多,一 5 係就打機!!

放心, 少 d 上泥 5 會炸你形,你刀要係蕉蕉1搵你嘅幸福(長期又好,短期又好):smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-23 04:30 PM 發表

九哥好野!!:smile_o12:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-23 04:30 PM 發表

佢就幸福呀!可以訓到 12點!我一1早就要欄起身!:smile_o06:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-23 04:33 PM 發表 查看引用來源

禾刀係,部埃瘋都係用泥蕉蕉,sky皮, MSN 多,一 5 係就打機!!

放心, 少 d 上泥 5 會炸你形,你刀要係蕉蕉1搵你嘅幸福(長期又好,短期又好):smile_o01::smile_o01::smile_o01:
禾要等信用卡到~:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-23 04:07 PM 發表 查看引用來源
咁就唔係啦...飯係要日日食...瀨撻唔一定要日日瀨...而飯就日日必需要食...瀨撻唔係日日必需要瀨...睇你個人喜好...而撻又唔係話要瀨就有得你瀨...要睇運...飯就唔同你...你要既時候...自己煮又得...落街買亦得...得 ...
咁撻又吾駛日日瀨~飯都吾駛日日食既:smile_30:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-23 04:47 PM 發表
禾要等信用卡到~:smile_o08:
5 盟! 卡到5 到有乜關西???

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-23 04:08 PM 發表 查看引用來源

電話,QQ,嘈完咪又係攬住訓!
一個要係電話傾~一個要係qq傾呀:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆