上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  75.8k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-11-8 18:15 發表 查看引用來源

第一代輸成,蔡屋圍呀?

新舊 隔離 都有 WOR

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-8 06:03 PM 發表 查看引用來源

我就黎訓街:smile_o06:
我會在妳背後默默支持妳

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-11-8 18:13 發表 查看引用來源
Ef 兄,邊間書城呀

萬象城後面嗰間書城:smile_38: 嗰間日本野响2樓呀:smile_38: 價錢0K啦,

引用:
原帖由 怡和 於 2010-11-8 18:18 發表 查看引用來源

你矛 VIP :smile_41:
有呀:smile_38: 冇VIP要成3舊:smile_39:

引用:
原帖由 phobbe@keith 於 2010-11-2 11:52 PM 發表 查看引用來源
我知你睇到架.返黎啦.你仲有好多大事要做.唔好為左一個不值得女子而放棄所有.唔好迫我搵世伯.我知你唔鍾意我上依度,係你迫我咁做.
Had been in China one week , can't access this forum from China,
What happened here, who are you?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-8 18:19 發表 查看引用來源
飯盒住响附近...講真响Sz我要去就食大間果d..細間會担心衛生問題.  香港尖東有間"元氣; 我去過一次再冇下次..張刀切完呢樣再切果樣..又吾抹刀.  吾係招積,比咁多$食就應該比番應有既野給人客,吾好 ...
响深圳冇話食日本野就算其他我都吾敢隨便食,都會去有保證一點嗰啲,不過呢間0K

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-8 18:26 發表 查看引用來源
萬象城後面嗰間書城:smile_38: 嗰間日本野响2樓呀:smile_38: 價錢0K啦,
品村 :smile_41:

萬象城 間法國野有矛試過
引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-8 18:43 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=270848952&ptid=13282918][/url]
有呀:smile_38: 冇VIP要成3舊:smile_39:
而家咁貴

去過幾次  煎印花 268 港紙

引用:
原帖由 望天不盡 於 2010-11-8 06:48 PM 發表 查看引用來源

Had been in China one week , can't access this forum from China,
What happened here, who are you?
她應該是高總的秘書..也是他的女朋友吧,不知道他們之間發生了什麽事? 我也找不到他:')

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-8 06:49 PM 發表 查看引用來源
响深圳冇話食日本野就算其他我都吾敢隨便食,都會去有保證一點嗰啲,不過呢間0K
收到, 3Q:smile_o03:

引用:
原帖由 怡和 於 2010-11-8 18:50 發表 查看引用來源

品村 :smile_41:

萬象城 間法國野有矛試過

而家咁貴

去過幾次  煎印花 268 港紙
哎:smile_39: 兩年前帶條港女就係去萬象城嗰間食法國菜,情調一流,嗰晚好似包咗成間咁,全程得兩围枱,又鵝肝又红酒,好Q貴:smile_39: 跟住再走去瑪雅城按骨,全程…哎:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆