上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  67.8k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-12 17:47 發表 查看引用來源

佢表現出好high既樣~好似真既一樣:smile_13:  
阿龍龍:smile_38: bb平時要服侍人,仲要受人氣,難得有你咁服侍佢,相信佢愛死你,唔止西汁連啲卵子都走出黎:smile_30: 一定係真:smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-12 05:21 PM 發表 查看引用來源

唔識點回你......
今次要吾要帶舊錢上去? 以你的心腸我估你會:smile_19:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-12 05:55 PM 發表 查看引用來源
阿龍龍:smile_38: bb平時要服侍人,仲要受人氣,難得有你咁服侍佢,相信佢愛死你,唔止西汁連啲卵子都走出黎:smile_30: 一定係真:smile_30:
龍e生現在越來越咸濕:')

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 18:04 發表 查看引用來源
今次要吾要帶舊錢上去? 以你的心腸我估你會:smile_19:
以高總性格就算女女無講,佢都會放低啲,

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-12 05:49 PM 發表 查看引用來源

高總衰心軟:smile_39:  
我都吾識講.......我諗他只望撫慰兩棵心...他和她.....但這是沒完沒了.

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-12 06:09 PM 發表 查看引用來源
以高總性格就算女女無講,佢都會放低啲,
仍解決不了....除非女女主動要分手

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 18:13 發表 查看引用來源
全中,除非女女決絕,如果唔係,耐不耐又會打比高總搲啲,因为男人好難做到好絕:smile_39:

院長,各位走啦:smile_38: 又要出去搲撈,跟客食飯:smile_o13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 06:13 PM 發表 查看引用來源
有芧再加碼,入貨?

引用:
原帖由 golftin 於 2010-10-12 06:28 PM 發表 查看引用來源

有芧再加碼,入貨?

今午低位,但冇錢再入:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆