上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.4k

引用:
原帖由 bajwf 於 2010-9-24 05:24 PM 發表 查看引用來源
40幾歲人先去割
OK嗎????
HEI, 我唸問題唔大啦,我做果日都見倒有個30幾差不多40歲嘅人做......................

引用:
原帖由 hisahide 於 2010-9-24 03:40 PM 發表 查看引用來源

一般正常扯旗唔痛要幾耐?:smile_40:

我覺得愈來愈易扯旗 , 好辛苦...
我果時都差不多10日至兩星期倒啦:smile_24痛慢慢少D lu

引用:
原帖由 大象牙 於 2010-9-24 05:50 PM 發表 查看引用來源

我果時都差不多10日至兩星期倒啦:smile_24痛慢慢少D lu
冇錯, 係頭2個星期啦... 去到第3個星期應該唔會再痛架喇

引用:
原帖由 hisahide 於 2010-9-24 03:37 PM 發表 查看引用來源
今日 day6 了 , 呢2日有2個位都有血...:smile_27:

唔知幾時先可以埋到口...:smile_39:

仲要d血不是一般血水 , 係好"杰"的 , 應該可以叫做血漿...  唔知有冇chang又係有呢個情況呢.......:smile_40:
係架, 又拉住塊油布架, 不過係正常既
最好就係用消毒水洗乾淨之後由得佢涼下冷氣 !!

我都試過,d血好似粒珠咁杰,可以形容為血珠,我都係好容易扯,易過以前好多
多謝師兄,我會向番上放

引用:
原帖由 bajwf 於 2010-9-24 05:24 PM 發表 查看引用來源
40幾歲人先去割
OK嗎????
你為咗 造人 而割 ?

咁多位,....你地割完之後塊皮係咪應該可以郁?

我割左二個月有多, 但塊皮好似都痴住咁, 係咪有尋醫學用膠水痴住架? 我係陳東飛e生割既...
塊皮呢, 係址同唔扯都係咁長, 扯果陣咪拉得勁少少囉....

而且我好似未見過甩線....我想問d 線係應該點架? 我係之前爆線先見到少少線, 但而家都無見過, 亦唔覺有甩過....

飛機打過好多次了....但唔知我可以扑野未呢...?

而家day 4-5 了 冇咩血同分泌 係線口位個到一團團野咁 係咪正常?- -

訓覺好辛苦呀 一扯就痛 幾時先會扯個陣唔痛?
出街真係好唔方便 幾時先會好轉呀 好辛苦
想問係因為我傷口問題定d線扯住 ?
幾時可以直線沖涼用水洗~

引用:
原帖由 阿bk1 於 2010-9-27 01:05 AM 發表 查看引用來源
而家day 4-5 了 冇咩血同分泌 係線口位個到一團團野咁 係咪正常?- -

訓覺好辛苦呀 一扯就痛 幾時先會扯個陣唔痛?
出街真係好唔方便 幾時先會好轉呀 好辛苦
想問係因為我傷口問題定d線扯住 ?
幾時可以直線 ...
chang  我e家day 9了 , 我d線口位都係一團團野咁 , 我諗應該正常掛

我琴晚訓教扯都好似開始冇咁痛了@@

有關沖涼 , 我做激光的 , 醫生係day 3巳經叫我可以沖涼喇wor @@ 你冇覆診?

引用:
原帖由 hisahide 於 2010-9-27 01:37 PM 發表 查看引用來源

chang  我e家day 9了 , 我d線口位都係一團團野咁 , 我諗應該正常掛

我琴晚訓教扯都好似開始冇咁痛了@@

有關沖涼 , 我做激光的 , 醫生係day 3巳經叫我可以沖涼喇wor @@ 你冇覆診?
我day16, ching我想問下沖涼仲洗唔洗包保鮮紙? 我唔知係唔係正常, d 黑色焦同線甩時會流血, 拉出來時少少痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆