上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.5k

引用:
原帖由 燈料王 於 2010-8-15 09:03 PM 發表 查看引用來源
你係唔係收到佢PM AR?
唔係! 不過識睇盤的人應該知道。:122:

我都真係好好運 就係跟左中半個場@@ 見住他係咁事 唏噓

引用:
原帖由 power_hk 於 2010-8-15 09:06 PM 發表 查看引用來源

唔係! 不過識睇盤的人應該知道。:122:
:030: 咁犀利 不如你都開個POST分享下啦

坦白講
我都有時會跟佢2料心水都有斬獲,
各位抽水怪一時運滯有幾奇,各位.
唔通你地從來未試過做燈........
講句野有時候要有積下點口德.

2料一時運滯不如停一陣,
我諗好運點都會降臨,加油吧

:092: 唔好聽既說話唔等同抽水 再者大部份人都係講緊佢果D態度問題 而唔係輸輸羸羸 輸羸人人都有 但係自己羸果陣就要人當佢神咁拜 又要加熱 又要留言 又要去唔到幾多唔出POST 有呢種態度既賭仔真係唔慌好運得去邊

引用:
原帖由 chiukinghp 於 2010-8-15 09:13 PM 發表 查看引用來源
:092: 唔好聽既說話唔等同抽水 再者大部份人都係講緊佢果D態度問題 而唔係輸輸羸羸 輸羸人人都有 但係自己羸果陣就要人當佢神咁拜 又要加熱 又要留言 又要去唔到幾多唔出POST 有呢種態度既賭仔真係唔慌好運得去邊
支持:098:

引用:
原帖由 chiukinghp 於 2010-8-15 09:05 PM 發表 查看引用來源
:035: 不過唔係抽水 但真係自從2料又話咩唔夠幾多個留言加熱幾多之後 就開始沉......別囂別囂....
其實佢贏輸都唔關我事,不過過來見到,有人要 幾多百加熱,又要咩留言,真係囂張,我都未見過有D  POST  可以咁囂:025: 你估你賭神咩:086:

支持2料兄!

不過我都想問下 2料 點樣先可以買到 7.5 手 2899 ?  (12/8 悉數將利潤+30.975注買入15,000股[2899]作價為@5.17-) ,而2899系每手 2000 。 :030: 我買咁奈股票都買唔到半手。

引用:
原帖由 小紅哥 於 2010-8-15 09:14 PM 發表 查看引用來源
其實佢贏輸都唔關我事,不過過來見到,有人要 幾多百加熱,又要咩留言,真係囂張,我都未見過有D  POST  可以咁囂:025: 你估你賭神咩:086:
我鐘意你個句:027: 你估你賭神咩:086: :086:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆