上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

:096: :096: 中國又試 人地紅牌落後一粒 跟住 和波 :096: :096:

同外圍個場 1樣~

波記 今晚信心大唔大!? 我入左好多貨 :043:  你呢場幫唔幫我追到數就睇天
謀事在人 成事在天 :046:

回覆 #2069 kennycylee 的帖子

who?:034:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 10:12 PM 發表
:131: :131: :131: :131:
講件野比你知:我有個fd.做一位有錢佬私人助埋,有一次帶埋他一齊去party..當晚有很多城中有錢佬,仲有好多一線尾姐仔..其中一個是她.他老板對他說,有錢比可過夜,而她當時不紅,所以只講她一個給我們知,,他說仲有好多姐仔我估唔到原來出來做..而他條衰仔當晚扮有錢人周圍抽水...:096:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 10:21 PM 發表
who?:034:
有得玩既巴打law:096:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-8-7 10:21 PM 發表
波記 今晚信心大唔大!? 我入左好多貨 :043:  你呢場幫唔幫我追到數就睇天
謀事在人 成事在天 :046:
我同大陳知你賴左.............格流....:023:    信心波...昨天大把今天談不上喎!!數係要追但急不來喎,燒賣,,你都知呢個game點玩架,,係未.

回覆 #2074 波盤預言家 的帖子

唔出奇呀.就算1線姐仔都有,不過好貴:131:

每個人都會有一個價!!
我都係....:096: :096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-7 10:24 PM 發表

我同大陳知你賴左.............格流....:023:    信心波...昨天大把今天談不上喎!!數係要追但急不來喎,燒賣,,你都知呢個game點玩架,,係未.
尋晚激到我死 半場辛堡穩袋 點知比人追2粒
今朝老富幫我追返成晚條數仲有差幾汁
不過數薄入面 格流..條數真係唔知點先追到
小數嬴係多 但係大數輸就喊 :043:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 10:25 PM 發表
唔出奇呀.就算1線姐仔都有,不過好貴:131:
如果2-3萬1晚 我即比 :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆