上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 beanman 於 2007-6-16 05:39 PM 發表

"願望泉"-------揼錢落去會聽到"Donnnn"一聲, 見到水花, 跟住有點泡升上黎..........最後乜都無回頭:097: :096:

好難有得救, 亦唔想佢有得救:046:
咁就大家一齊吾好理佢:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-16 05:16 PM 發表
6月17日 賽前老點你  預計明天在正常場地進行賽事,所以就有以下提供,如臨場落雨,大家可以唔信我,當然唔落雨都可以唔信我 :032:

第1場 新馬 冇提供,因為未見過佢跑我冇咁叻估得中..但大家可以參考其他人既 ...
咦 ~ 出左嗱 ..等我度度先  :131:

第2場  2快上快11火流星
第3場  5順利贏9宇宙良駒
第4場  4錢順來
第5場  11千里馬12勇敢
第6場  6再度豪情9大紅人  (加 3威財寶)
第7場  12冠先鋒
第8場  7驊中龍
第9場  2真旺財4勁彩寶蹄  (加 7順利取勝)
第10場4高耀之威 7健康特快  (加 3水晶皇)
第11場7多快樂8時尚風采  (加 12龍的風采)
aa師兄 ..乜唔係每場 2 隻咩..咁今次我唔買單場 Q / PQ 喇 ..改買孖寶..加多條 6環彩 $2 注
請你幫我睇吓條 6環彩我加果 4 隻有冇機 ? 唔該

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-16 11:37 PM 發表
第2場  2快上快11火流星
第3場  5順利贏9宇宙良駒
第4場  4錢順來
第5場  11千里馬12勇敢
第6場  6再度豪情9大紅人  (汁_)
第7場  12冠先鋒
第8場  7驊中龍
第9場  2真旺財4勁彩寶蹄  (?br /> 第10場4高耀之 ...
你4隻加上去既馬度有一隻我係有d鍾意架...:131:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-16 23:49 發表

威財寶或水晶皇?

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-16 11:52 PM 發表

威財寶或水晶皇?
後者....win就冇梗...位置我好鍾意...不過記住要好分...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-16 11:49 PM 發表

虫的瘋暴:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-16 23:55 發表

後者....win就冇梗...位置我好鍾意...不過記住要好分...:096:
同意! 我諗呢場嘅時候, 都有注意到佢, 不過計落二線D, 冷P可以一博!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-17 12:00 AM 發表

同意! 我諗呢場嘅時候, 都有注意到佢, 不過計落二線D, 冷P可以一博!
就係貪佢唔起眼加2線多少....呢組馬實情最強係邊隻???當你諗到呢度既時候就有一搏既理由啦...:097:

我都係諗佢比亞滇去快活谷輸兩場 , 騎熟隻馬再返黎最佳路程搏 , 係驚佢 14檔 , 唔知點跑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆