上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  39.3k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-23 12:34 PM 發表 查看引用來源

喂!咪爆我地d野出來 XD
唔關我事,係果個師兄記得你啲嘢咁清楚啊!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-23 11:48 AM 發表 查看引用來源

好多嘢其實都只是功多藝熟,再看看自己能力範圍,好似引體上升咁,我一下都做唔到囉!
係呀,我記得有課書叫賣淫翁,係講個阿伯入loan入得好暢順,都係熟能生巧。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-23 11:52 AM 發表 查看引用來源

你咁嘅身形都算係陣伯類?唔係呀嘛~~~呢渡應該無人會相信囉
係呀,要唔要出來睇真D? XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-23 12:37 PM 發表 查看引用來源

係呀,我記得有課書叫賣淫翁,係講個阿伯入loan入得好暢順,都係熟能生巧。
哈哈...我都記得呢課書。XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-23 12:38 PM 發表 查看引用來源

係呀,要唔要出來睇真D? XD
Give師姐就代表大家去睇下啦!XD

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-23 11:14 AM 發表 查看引用來源

打量打量
如果只望到背面⋯就更想睇下前面係點
點知一擰轉⋯我__
哈哈... 我“嘩”...

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-23 11:25 AM 發表 查看引用來源
咁公道d講佢個身型係幾靚.... 如果張相真係佢
咁要睇多幾張,仲要多角度睇... 先確定真係型爸... 嘻嘻。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-23 12:32 PM 發表 查看引用來源

明白。都係關係到個muscle memory。大腦到其時既作用相信係控制個意志。

打我真係唔識,有fd撩過我玩,但時間所限真係搞唔掂。好多知識道聽途說。

反而我想知拳館有無女?同埋除左練拳有咩聯誼活動?
以我所知啦下,一有新女師妹黎,師傅就會親身教,而平時冷靜既師兄都會好熱血,去搵師弟試拳黎搏出位.
我就係當年其中一位被當沙包角色既路人甲喇,HAHA......
咁當然亦有好師兄係會教拳既.所以當年真係有好師傅不如好師兄既感覺.
而聯誼活動就係燒野食,TVB果隻添.
但我好快頂唔順,就離開跟左第2個師傅學了.
果時,先充分感受到咩叫練拳,而唔係玩玩下.

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-23 12:36 PM 發表 查看引用來源

唔關我事,係果個師兄記得你啲嘢咁清楚啊!
哈哈,係唔係講緊我,我記性好好架,HAHA:smile_30::smile_30:

講起落雨,有次我有奇遇。

那次忽然落雨,咁我拿著傘過馬路,在馬路中安全島停下,等過另一半馬路。

忽然有個少女過了一半馬路到了我身邊,我看她即時過不到另一半,就向她笑一笑遮著她。不過她表情很奇怪。說時遲那時快,這時有一個少男來遮她,然後她就衝過馬路,那個少男就繼續追她來遮,不過少女繼續不說話,只走到另一個地方,不要他遮...

當時我覺得是少男少女嗌交,我就繼續走我的路。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆