上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.8k

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-6-23 02:46 PM 發表

算OK啦~~不過成日嘈:smile_42:
禾尋晚嘈到三點幾!今早七點爬起床!

而家眼訓到 PK.

:smile_27:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-23 03:07 PM 發表 查看引用來源

點解呀:smile_41:  
:smile_44:  叫床

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-23 03:17 PM 發表 查看引用來源

而家眼訓到 PK.

:smile_34:  幾好喎~~早睡~~又早起:smile_30:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-23 03:17 PM 發表 查看引用來源

而家眼訓到 PK.

你又嘈咩呀:smile_41:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-23 11:40 AM 發表 查看引用來源

食飯同瀨撻都係件好開心既事黎:smile_o05:  
咁就唔係啦...飯係要日日食...瀨撻唔一定要日日瀨...而飯就日日必需要食...瀨撻唔係日日必需要瀨...睇你個人喜好...而撻又唔係話要瀨就有得你瀨...要睇運...飯就唔同你...你要既時候...自己煮又得...落街買亦得...得左~:smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-6-23 03:38 PM 發表

你又嘈咩呀:smile_41:  
電話,QQ,嘈完咪又係攬住訓!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-23 04:08 PM 發表 查看引用來源

電話,QQ,嘈完咪又係攬住訓!
呢D咪係金句囉:smile_o12:
床頭打交...床尾屌系:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-23 04:11 PM 發表
呢D咪係金句囉:smile_o12:
床頭打交...床尾屌系:smile_o06:

正確 !!
  :smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-23 04:15 PM 發表 查看引用來源

正確 !!  :smile_o01::smile_o01::smile_o01:
遲下去機埸做就矛頂多時候同奶地吹架啦:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-23 04:07 PM 發表
咁就唔係啦...飯係要日日食...瀨撻唔一定要日日瀨...而飯就日日必需要食...瀨撻唔係日日必需要瀨...睇你個人喜好...而撻又唔係話要瀨就有得你瀨...要睇運...飯就唔同你...你要既時候...自己煮又得...落街買亦得...得 ...
飯係必衰品!!撻係田品!田品食 5 食刀得!:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆