上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  49.0k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-12-28 02:52 PM 發表 查看引用來源

你找左幫文,未?等候終極一跌,便是入貨良機。

我吾會再貪啦.......你發左苗苗我已經滿足:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-28 02:51 PM 發表 查看引用來源
院長呀院長,物似主人形:smile_30: 你真訓練有素:smile_30:
她就住在我隔壁.....今晚索索料先:smile_47:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-28 03:04 PM 發表 查看引用來源
有冇撹錯...你神高神大...都比人叮上.....看來你真係要找我做你護法
找你?身邊出現美少女,你就老闆都吾記得了

引用:
原帖由 golftin 於 2010-12-28 03:10 PM 發表 查看引用來源

我身邊美女個個武術了得....偷呃拐騙

引用:
原帖由 golftin 於 2010-12-28 02:47 PM 發表 查看引用來源

上次有湘女護駕,今次又有老秘背後安排一切,,,你出年,結婚,紅事當前,化解所有災禍,預祝,新年快樂

多謝........

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-28 03:03 PM 發表 查看引用來源
高總,沒事吧?這也好,命中注定梗有女人为你擋風遮雨,
E兄......有心......小小傷而已.......可能.....有時要信命........天意.............

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-28 15:04 發表 查看引用來源
有冇撹錯...你神高神大...都比人叮上.....看來你真係要找我做你護法
就係高過頭才顯眼:smile_39: 像我地呢D5尺爭寸半,就算袋住成百立都冇人吼:smile_30: 吾緊要,錢跌小事,最緊要係睇到高總身邊的女人幾咁肯为佢付出,

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-28 03:04 PM 發表 查看引用來源
我不懂醉拳........也要愛惜自己....知道.......在香港......有人在..........等我.........................

引用:
原帖由 golftin 於 2010-12-28 15:10 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: :smile_30: 你語帶雙關:smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-28 03:18 PM 發表 查看引用來源

我不懂醉拳........也要愛惜自己....知道.......在香港......有人在..........等我.........................
台灣回來後我教你兩招........居家旅行必備....保你平安

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆