上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.5k

引用:
原帖由 chiukinghp 於 2010-8-15 08:44 PM 發表 查看引用來源
:092: 公平d講句 我自己都有時有跟2料 佢旺果陣的確幫過我唔小 但之後又要人留言又要人加熱的確係有些少囂張 買波既野係需要運氣同做功課但都唔係一定中,有時做人真係唔好太囂
同意丫
你係勁既, 我同你加熱SUPPORT 下你有咩所謂
但係而家交出咩成績
佢對唔對得住佢既支持者?:046:

引用:
原帖由 power_hk 於 2010-8-15 08:49 PM 發表 查看引用來源
馬瑟韋爾 對家又中 easy money !多謝 社長 :098:  今日中到開巷 :071:

其實講真,我一早留意到社長是出對家,不過不是行多人察覺到!:071:
中個時又話中...唔中個時話出對家:086:你冇野啊 :044:

引用:
原帖由 高耀 於 2010-8-15 08:46 PM 發表 查看引用來源
SUPPORT 2料
抽水怪死開:046: :046:
請理解別人的回覆內容後再思考3秒鐘,再回覆吧:096:
每個回覆都係話佢人格問題 太囂張
賭仔別囂張:025:

:028: 我自己都買在主隊真係輸到嘔電,所以d老人家有時講d野係岩 賭錢千奇唔好囂張 羸果陣又話咩想輸都難 sure win 無得輸 講親呢d野都冇咩好結果 我以前都試個用一千蚊注 羸2萬幾 果陣都覺得自己所向無敵 非常囂張 結果而家倒賠四萬幾:029:

原來大家都好難賭:071:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-15 08:48 PM 發表 查看引用來源

哈哈 ~~~ terry  我重以為你係我fans tim :027:
咁咪好囉 比你睇到 人生百態嗎  :036:

正所謂 : 理直氣壯來行路 , 那用鬼神來相扶
今日姐姐放假 好多嘢做 整埋餐dinner先 :041: 夜d傾 ...
阿料仔  我冇興趣想聽你講咩解釋:041: 不過有一樣野想話你 料仔 知就係唔好咁囂,好運都唔會過來你身邊:041:

引用:
原帖由 小紅哥 於 2010-8-15 09:00 PM 發表 查看引用來源
阿料仔  我冇興趣想聽你講咩解釋:041: 不過有一樣野想話你 料仔 知就係唔好咁囂,好運都唔會過來你身邊:041:
佢既解釋咪就係呢兩日出既都係對家
已經PM晒話俾信徒知
:096: :096: :096:
所以結論就係呢兩日佢既FANS 都WIN都開巷LO

引用:
原帖由 power_hk 於 2010-8-15 08:49 PM 發表 查看引用來源
馬瑟韋爾 對家又中 easy money !多謝 社長 :098:  今日中到開巷 :071:

其實講真,我一早留意到社長是出對家,不過不是行多人察覺到!:071:
你係唔係收到佢PM AR?

引用:
原帖由 小紅哥 於 2010-8-15 09:00 PM 發表 查看引用來源
2料 唔駛解釋,人哋出 post,中唔中,唔關任何人事,只不過好多人跟,亦沒任何人要跟,輸贏各安天命!:092:

:035: 不過唔係抽水 但真係自從2料又話咩唔夠幾多個留言加熱幾多之後 就開始沉......別囂別囂....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆