上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 04:36 PM 發表 查看引用來源

好啦~~我今晚會儘量返黎訓架喇~~:023: :023:
咁我同周公玩住等你門啦~ :023:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 04:44 PM 發表 查看引用來源

慘喇~我地架私情比貓咪發現左添~快D!殺貓滅口~!嘿嘿~
唔好唔好~
我地搞埋貓咪仲好啦! :025:

引用:
原帖由 andehk 於 2009-5-13 04:46 PM 發表 查看引用來源

我見到帖一話靚仔或受歡迎男士有優惠. 個優惠係咪多d女仔錫?:122:
呢D就要由會長審批啦~ :025:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 04:47 PM 發表 查看引用來源
我出去嚕~~返黎再講啦~~Bye
小心點啦~
等你門~ :023:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 04:44 PM 發表 查看引用來源

慘喇~我地架私情比貓咪發現左添~快D!殺貓滅口~!嘿嘿~
殘忍呀你地!

港確診第二宗H1N1個案
(星島)2009年5月13日 星期三 15:46
香港出現第二宗H1N1甲型流感(人類豬流感)個案。患者是一名從外地回港人士,早前的化驗出現輕微陽性反應,列作疑似個案,及至13日下午確定為確診個案。

消息指,患者是一名24歲男子,前日從美國    返港後,出現發燒徵狀,被送往瑪嘉烈醫院    接受隔離治療。

大家要小心呢~

準備收工~ :036: :036:

個個都閃晒忝

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 05:09 PM 發表 查看引用來源
港確診第二宗H1N1個案
(星島)2009年5月13日 星期三 15:46
香港出現第二宗H1N1甲型流感(人類豬流感)個案。患者是一名從外地回港人士,早前的化驗出現輕微陽性反應,列作疑似個案,及至13日下午確定為確診個案。
...
:131: 好有意思既message!讚賞:130:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-13 07:06 PM 發表 查看引用來源

:131: 好有意思既message!讚賞:130:
大家都要小心身體呢~!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆