上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-6 09:41 AM 發表

尋晚波盤唔係叫買大架咩 ? :092: 如果我唔係早訓咗 我都會買架 :046:
買讓主好過!!
咸蝦真係好差!!:122:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-6 09:41 發表

我食鰦止黑散先好鰦 d 渣:097:
引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-6 09:40 發表

唔緊要啦 今日再嚟過 :097:
依D 9流波我好小玩, 即使玩都買好細, 輸唔入肉.

不過條3串1叮華拉倫加.80分鐘仲1-0...90+ 3-0先買美國佬報仇咋:046:

返工啦各位:098:

今晚北上:097:

明晚歐國盃見:071: :098:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-6 09:44 AM 發表

886:097:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-6 09:40 發表

華拉倫加細 都有買!!!:026: :028:
輸錢是小, 輸得谷住道氣, 完場8分鐘比人入兩粒

本身唸住捧主隊, 比班友仔講到唔敢買, 先買細咋:026::029:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-6 09:44 AM 發表

88 !!:097: :098: :098:

引用:
原帖由 Audi123 於 2008-6-6 09:47 AM 發表
輸錢是小, 輸得谷住道氣, 完場8分鐘比人入兩粒

本身唸住捧主隊, 比班友仔講到唔敢買, 先買細咋:026::029:
我都係!!
咸蝦都似等死落甲組!!:025:

巴西vs 委內瑞拉, 大家點睇?重注巴西win,會唔會太過博:032:

引用:
原帖由 tt~ 於 2008-6-6 11:53 AM 發表
巴西vs 委內瑞拉, 大家點睇?重注巴西win,會唔會太過博:032:
巴西雖然贏面好大....但始終呢場係友賽.....友賽係咪唔適宜重注呢? :027:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-6-6 11:56 AM 發表

巴西雖然贏面好大....但始終呢場係友賽.....友賽係咪唔適宜重注呢? :027:
今日d波都係玩總入球過關2x1 度吓先:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆