上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

附帶一提:如果問我邊場重心,我覺得 第2,4,5,7,8,10場都算係我重心,但好多野要睇埋臨場先決定到..:028: 如果現在買定就係咁:024:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-16 17:16 發表
6月17日 賽前老點你  預計明天在正常場地進行賽事,所以就有以下提供,如臨場落雨,大家可以唔信我,當然唔落雨都可以唔信我 :032:

第1場 新馬 冇提供,因為未見過佢跑我冇咁叻估得中..但大家可以參考其他人既 ...
三哥, 我寫扁嘢冇幾, 你就出哂嘢, 真快!
我地第十場心水一樣:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-16 12:09 PM 發表

同場仲有 14願望泉 呢隻要救:034:  
"願望泉"-------揼錢落去會聽到"Donnnn"一聲, 見到水花, 跟住有點泡升上黎..........最後乜都無回頭:097: :096:

好難有得救, 亦唔想佢有得救:046:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-6-16 05:39 PM 發表

"願望泉"-------揼錢落去會聽到"Donnnn"一聲, 見到水花, 跟住有點泡升上黎..........最後乜都無回頭:097: :096:

好難有得救, 亦唔想佢有得救:046:
HI  beanman ,   同意 願望泉 唔駛理啦..:041:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-16 05:34 PM 發表

三哥, 我寫扁嘢冇幾, 你就出哂嘢, 真快!
我地第十場心水一樣:096:  
第10場範圍應該唔大...:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-16 05:16 PM 發表
6月17日 賽前老點你  預計明天在正常場地進行賽事,所以就有以下提供,如臨場落雨,大家可以唔信我,當然唔落雨都可以唔信我 :032:

第1場 新馬 冇提供,因為未見過佢跑我冇咁叻估得中..但大家可以參考其他人既 ...
第6場 又係另一場好難玩既賽事,但好彩有好多馬都見過佢跑,而且我估全日爆得最甘既可能係呢一場,因為我覺得太多馬似好非好,所以唔提供啦,至多出2隻冷門比大家參考,就係 6再度豪情9大紅人,跟唔跟自己諗,懶得分析...:096:  
aa話:097:

6場  6再度豪情  我都長期留意佢...3歲跑1400都入Q...贏佢嘅"  哈哈大少"之後跑6次都1w1q:131: 好明顯呢隻係馬廐搵食馬,係呢組馬嚟講絕對有力爭勝

田草地"B"

好至快

第4班

鄭俊偉

列高力

短馬頭位17.0

1.23.00

--

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-16 06:06 PM 發表

第6場 又係另一場好難玩既賽事,但好彩有好多馬都見過佢跑,而且我估全日爆得最甘既可能係呢一場,因為我覺得太多馬似好非好,所以唔提供啦,至多出2隻冷門比大家參考,就係 6再度豪情 和 9大紅人,跟唔跟自己諗,懶得 ...
衰野,唔好執我口水尾喎..:046:  有版權架...:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-16 06:08 PM 發表

衰野,唔好執我口水尾喎..:046:  有版權?
我意思係想話你知,我同意你嘅講法:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-16 06:10 PM 發表

我意思係想話你知,我同意你嘅講法:096:
我既意思係,你夠膽唔同意咩..:122: .:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-16 06:12 PM 發表

我既意思係,你夠膽唔同意咩..:122: .:071:
咁串:046: 呢隻吾同你鬥,我都岩:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆