上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  35.2k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-19 09:18 PM 發表 查看引用來源

今日真係由朝落到黃昏,不過都無打亂我的行程,陪完媽咪之後,就約咗朋友食lunch,行吓街,小休一會之後,就去買餸做煮飯婆,真係超充實。
我好懶添,hea咗大半日先出去買餸,煮左一餐,之後打算散埋步就完左個週日
好唔捨得咁快放完假啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-19 09:25 PM 發表 查看引用來源
我好懶添,hea咗大半日先出去買餸,煮左一餐,之後打算散埋步就完左個週日
好唔捨得咁快放完假啦
我今日hea 完,去咗池記晚飯先返屋企。

沖完涼就過埋今日... 係爭睇唔睇木村先瞓。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-19 09:35 PM 發表 查看引用來源

我今日hea 完,去咗池記晚飯先返屋企。

沖完涼就過埋今日... 係爭睇唔睇木村先瞓。
睇嚟大家今日都過得好充實,係呀!無講錯,休息得好充實,就算係外出活動,都過得好充實。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-19 09:25 PM 發表 查看引用來源

好唔捨得咁快放完假啦
聽日又一早開工……慘呀

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-19 10:03 PM 發表 查看引用來源
睇嚟大家今日都過得好充實,係呀!無講錯,休息得好充實,就算係外出活動,都過得好充實。
哈哈,都係。又要返工。

不過返埋呢個禮拜就放大假! 嘻嘻。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-19 10:48 PM 發表 查看引用來源

哈哈,都係。又要返工。

不過返埋呢個禮拜就放大假! 嘻嘻。
咁好!去邊玩呀?師兄

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-3-19 11:06 PM 發表 查看引用來源
咁好!去邊玩呀?師兄
今次去澳洲。今次會有一晚去camp site過夜。不過好似有營帳和床供應,瞭解中。

哈哈。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-19 11:26 PM 發表 查看引用來源

今次去澳洲。今次會有一晚去camp site過夜。不過好似有營帳和床供應,瞭解中。

哈哈。
祝師兄有一個愉快又浪漫的假期

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-19 11:26 PM 發表 查看引用來源

哈哈。
澳洲正呀,幾年前去過一次,我都想再去!

引用:

哈哈。
去澳洲,同大自然玩遊戲,正!祝師兄有個浪漫假期!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆