上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.1k

如果佢地識轉灣, 不如辡媽妳親自返黎........

我太淫,浪起來吾小心夾斷人地搵食傢伙就吾好啦…

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-8-11 02:55 AM 發表 查看引用來源

U win

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-8-11 02:55 AM 發表 查看引用來源

點淫法:smile_40:

引用:

十卜,辣媽好嘢

有我:smile_o12:
引用:
原帖由 V^^V 於 2015-8-10 09:36 PM 發表 查看引用來源

最好笑係果d自己約唔到又攪破壞

如果成事除了727之外樓主都開心架。現在有幾多人唔想自己係727兄?

世界這麼大,有唔同想法睇法無咩嘢咁出其。
引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-10 11:30 PM 發表 查看引用來源
有點人是葡萄,有點人是真的關心29

一早已經知到啦,敢唔感敢只係安全同信任問題
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-8-11 01:35 AM 發表 查看引用來源
點解D男人總以為上了女人是佔了便宜,可有想過女人也可以用男人來尋開心?

男歡女愛各取所需,只要你情我願可沒有便宜可言.西方社會女性主動完全不稀奇.男人亦可以是女人的洩慾工具,甚至有女人強姦男人!

在看的狗 ...

安全第一,質素第二,做人有的要求好,唔係狗屎垃圾都方落口食㗎:smile_o14:
引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2015-8-11 01:37 AM 發表 查看引用來源
I agree with u but I think the most important thing for consolidating husband and wife relationship is trust . Without trust , love is nothing

再者我認同你的觀點但希望你玩得小心啲,最好y ...

:smile_o12:辣媽好嘢,玩還玩,家庭才是家。:smile_o12:
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-8-11 01:42 AM 發表 查看引用來源

小朋友是第一位,不可因為自己找開心而忽略他們.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆