上一頁下一頁
發新話題

第一次入嚟睇故事,想寫埋一份part2,新相update p. 155,舊相p. 12,55

收藏  |  訂閱
3.0k  154.8k

回覆2060 #的帖子

又到yata on sale... 今個月只係scarf已經買左兩條lv ..諗起今個月白做,比sai 政府真係慘。。

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-21 04:06 PM 發表 查看引用來源
又到yata on sale... 今個月只係scarf已經買左兩條lv ..諗起今個月白做,比sai 政府真係慘。。
仲有9日,爆多個double,咁咪冇白做囉。

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-21 04:06 PM 發表 查看引用來源

至到26號~

我聽過一個人講,交稅係身份嘅象徵,之前聽完會笑一笑,依家諗番都幾真…

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-11-21 04:11 PM 發表 查看引用來源

仲有9日,爆多個double,咁咪冇白做囉。
人地留番下個月呀

引用:
原帖由 穎衡 於 2012-11-21 04:18 PM 發表 查看引用來源人地留番下個月呀
真係醒,下個月唔到數就慘。 .我唔想交甘多稅ar..交還交,但洗唔洗成個半至兩個月人工ar...

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-21 04:26 PM 發表 查看引用來源
真係醒,下個月唔到數就慘。 .我唔想交甘多稅ar..交還交,但洗唔洗成個半至兩個月人工ar...

你搵得嘛

回覆2066 #的帖子

就嚟spa 了 搵得多洗得多。。好多時都係我請fd 食飯,佢地搵得少,成日同我o申,都唔好意思唔請。。呢排又收勁多炸彈。。

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-21 04:50 PM 發表 查看引用來源
就嚟spa 了 搵得多洗得多。。好多時都係我請fd 食飯,佢地搵得少,成日同我o申,都唔好意思唔請。。呢排又收勁多炸彈。。
spa 喇 一路spa一路share

唔知點解。。 好多未見過我嘅人,同我whatsapp 過對住我都會好多幻想,因為我之前搵樓,有d 係上網search 再whatsapp 問info, 同埋我成日上網買野,識好多賣家,佢地成日都會好好奇我做邊行,知道之後就講一定係靚女,又好想睇我d 相,成日叫我send 比佢地。。我講其實做呢行都唔一定靚

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-11-21 06:31 PM 發表 查看引用來源
唔知點解。。 好多未見過我嘅人,同我whatsapp 過對住我都會好多幻想,因為我之前搵樓,有d 係上網search 再whatsapp 問info, 同埋我成日上網買野,識好多賣家,佢地成日都會好好奇我做邊行,知道之後就講一定 ...
哦!我又要whatsapp你!!
點會唔靚女呀?唔靚女你bf就唔會咬實唔放喇,ching又唔會呷醋喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆