上一頁下一頁
發新話題

26/12 推薦1400! 聖誕快樂相 p 189 ,p192, p196 (到日本上演4仔)(#1大量相)

收藏  |  訂閱
3.0k  598.3k

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-9-13 11:23 AM 發表 查看引用來源

開個好舖真係好花時間,淨係打文夠辛苦。:smile_27:

你同豬公真係羡慕死人!
係啊,而且你知架啦,打d唔打d,唔夠x神,
要原汁原味,要諗返d細節都係煩煩地:smile_13:

引用:
原帖由 Cherfans 於 13-9-2012 11:22 AM 發表 查看引用來源

完全冇頭緒 :smile_35:
露露呢方面尊長…都係佢指點我!:smile_30:

辛苦各位 可以比我地大飽眼福

引用:
原帖由 angelab 於 2012-9-13 11:03 AM 發表 查看引用來源
想試下同女友玩ga
快d試下,返來寫報告
引用:
原帖由 AniHei 於 2012-9-13 11:05 AM 發表 查看引用來源

上高地, 小心高山症呀
我老世去完西藏返來, 成團人病晒, 又感冒, 又頭痛~
返到工, fi li fe le~
我都有d驚,身體比較弱,惟有到時小心d,行慢d,唔好搞咁多野
引用:
原帖由 saikit456 於 2012-9-13 11:05 AM 發表 查看引用來源
吓!已過1000?仲要就到1100,教主即係教主

係呀世傑~
不過我諗唔會到1100架喇~
因係我唔再係呢個舖up相~
引用:
原帖由 8掛妹 於 2012-9-13 11:12 AM 發表 查看引用來源
路路係唔係歷史上第一個夠一千推
勁丫~~~女神再加天子協助~~~雙劍合壁

8妹
全靠天子咋,呢到d男會員都唔貼相既,幾有新鮮感丫
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-9-13 11:12 AM 發表 查看引用來源

以前都冇架,唔知點解突然興呢招,有啲新 A/C 都幾難分,

(你係未講隔離果個 post 牙?)
係呀,其實都幾明顯囉,人妖不斷改善包裝,但手勢始終改唔到,最改唔到既係佢既目的,所以係無得救架
引用:
原帖由 bcm 於 2012-9-13 11:13 AM 發表 查看引用來源

我諗諗下,其實我個人都真係算霸道,
我唔比佢露99,自己又得.....因為咁我地仲嘈過
你可以架路路,貼條link出黎,唔好直振係度派相
b豬,如果我天子自己開舖貼99,我都唔俾佢啦~
所以佢俾我貼相,其實真係好大方,不過我知佢唔鍾意架~
我見之後都未必可以成日上來,大家又咁鍾意玩,先貼激照咋~

等我搵次試下貼link先

引用:
原帖由 路經此地女 於 2012-9-13 09:34 AM 發表 查看引用來源
真係過左1000推薦:smile_o14:
令路路受寵若驚! 多謝大家!!:smile_o09::smile_o09:
其實天子好勉強先俾路路貼咁大膽既相,雖然見到大家好多好既意見,不過天子唔喜歡既,路路一定聽佢講:smile_o05:
激照將會告一後 ...
早晨,路路,好好呀,支持出相,天子真好:smile_o05:

引用:
原帖由 bcm 於 13-9-2012 11:24 AM 發表 查看引用來源

係啊,而且你知架啦,打d唔打d,唔夠x神,
要原汁原味,要諗返d細節都係煩煩地:smile_13:
打文唔難,要打好文就難,加埋要個舖成功又要成日睇舖真係精神同時間都唔少得!最衰仲遇到有啲攪野既人仲谷鬼氣

引用:
原帖由 bcm 於 2012-9-13 11:23 AM 發表 查看引用來源

自從學識點整gif動圖,好有動力玩:smile_30:
會唔會快得滯同肥左小小:smile_13:
轉速剛剛好~ 同埋唔肥~

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-9-13 11:25 AM 發表 查看引用來源

露露呢方面尊長…都係佢指點我!:smile_30:
怪佢過份美麗
磁石吸得太多人妖, 而家upgrade變左雷達

引用:
原帖由 bcm 於 13-9-2012 11:23 AM 發表 查看引用來源

自從學識點整gif動圖,好有動力玩:smile_30:
會唔會快得滯同肥左小小:smile_13:
但d gif 有時好細張仲要256色

咁又唔係人人鍾意太瘦

引用:
原帖由 路經此地女 於 2012-9-13 11:26 AM 發表 查看引用來源

快d試下,返來寫報告

我都有d驚,身體比較弱,惟有到時小心d,行慢d,唔好搞咁多野http://i.188channel.com/d/images/smilies/default/shy.gi ...
你個死野真係好眼利,否則我一定唔會察覺到引板人妖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆