上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.7k

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-17 02:12 PM 發表 查看引用來源
早排老友在沙田某商場無奈結業,做咗六七年,剛守到有班客底,地產商一加就加40%由58000加到八萬幾,冇情講,地產商話你吾做大把大集團等住租:smile_39: :smile_39: :smile_39:
依家想做零售生意~特別係地鋪~上吾到福希斯榜都吾駛指二做:smile_o10:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-17 02:30 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 院長,將天台用黎養雞養鸭吧,大埔仔付近塊地又係大地產商ge:smile_39: 你應該知,遲D佢起好20000萬一尺,你都發過豬頭啦:smile_30: :smile_30:
又係新世界地產....十萬蚊一呎都吾關我事啦....我家人响傍邊有一間會比佢頂住就真:smile_39:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-17 02:17 PM 發表 查看引用來源
這幾天,又在討論放寬超齢內地來港,勞工處長仲話可以增加勞動力:smile_39: 本人絕對沒有岐視,其實最大得益只有大商家,因为又有廉價勞工:smile_39:
搞掂香港果班超齡勞工先喇~嘥氣:smile_o10:

引用:
原帖由 kk3300 於 2011-1-17 02:24 PM 發表 查看引用來源

其實E+hk嘅失業率去到几多%呢?
百分之四左右:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 17-1-2011 14:40 發表 查看引用來源

搞掂香港果班超齡勞工先喇~嘥氣:smile_o10:  
唉~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-17 02:33 PM 發表 查看引用來源
點解咁肯定:smile_30: 除非你每次只用口:smile_30: :smile_30: :smile_30:
做足安全措施~如果佢話係我~我一定捉個細佬去驗dna:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-17 14:47 發表 查看引用來源

做足安全措施~如果佢話係我~我一定捉個細佬去驗dna:smile_o10:  
下午茶有咩好介紹:smile_40:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-17 03:20 PM 發表 查看引用來源
下午茶有咩好介紹:smile_40:
熱香餅+Latte:smile_o12:

好內冇上黎唔知重有冇人記得我

引用:
原帖由 廿個饅頭 於 2011-1-17 03:23 PM 發表 查看引用來源
好內冇上黎唔知重有冇人記得我
師兄~你應該好耐矛上黎~我係度hea左兩年都吾見你的出現:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆